Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Γιοβάνοβιτς: "Ενθουσιασμένη στον Ολυμπιακό"

Γιοβάνοβιτς: "Ενθουσιασμένη στον Ολυμπιακό"

Η διεθνής Μαυροβούνια φόργουορντ Μίλιτσα Γιοβάνοβιτς αφίχθη σήμερα (31/8) στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού και δήλωσε ενθουσιασμένη που θα αποτελέσει κομμάτι των "ερυθρόλευκων".

Ο Ολυμπιακός θέλει να διατηρήσει τα κεκτημένα εντός συνόρων και να σταθεί στο πιο υψηλό επίπεδο στο Eurocup. Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, οι "ερυθρόλευκες" απέκτησαν την Μαυροβούνια φόργουορντ Μίλιτσα Γιοβάνοβιτς, η οποία αφίχθη στην Ελλάδα και τέθηκε στη διάθεση της Ελένης Καπογιάννη.

Η 27χρονη διεθνής φόργουορντ από το Μαυροβούνιο θα ενσωματωθεί την Πέμπτη (1/9) στην προετοιμασία της ομάδας μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού, μαζί με τις Εβίνα Μάλτση και Στέλλα Καλτσίδου.

Στις πρώτες της δηλώσεις στο osfp.gr κατά την άφιξή της, η Μίλιτσα Γιοβάνοβιτς τόνισε τα εξής: "Είμαι πολύ χαρούμενη και ενθουσιασμένη που θα αποτελέσω κομμάτι αυτού του συλλόγου. Δεν βλέπω την ώρα να ξεκινήσω τις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα και είμαι πολύ αισιόδοξη για τη φετινή χρονιά. Όταν μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός, εκδηλώνει ενδιαφέρον για να σε αποκτήσει, δεν είναι καθόλου δύσκολη απόφαση για να αποδεχτείς την πρόταση".

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ