Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Έτσι συγκεντρώθηκαν τα χρήματα για την επέμβαση της Ντεσρός

Έτσι συγκεντρώθηκαν τα χρήματα για την επέμβαση της Ντεσρός

Η Κάιλα Ντεσρός θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο γόνατο για να αποκαταστήσει τη ρήξη πρόσθιου χιαστού, με την όλη διαδικασία να πραγματοποιείται χάρη σε ιδιωτική πρωτοβουλία. Διαβάστε τις λεπτομέρειες.

Όταν η Κάιλα Ντεσρός δημοσιοποίησε το προσωπικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει, αδυνατώντας να καλύψει τα έξοδα για τη χειρουργική επέμβαση που χρειαζόταν στο γόνατο (σ.σ.: υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού πριν από τρεις μήνες), πολλοί ήταν αυτοί που κινητοποιήθηκαν προκειμένου να τη βοηθήσουν οικονομικά.

Όπως ενημέρωσε η ίδια άλλωστε, χρειαζόταν το ποσό των 3.000 δολαρίων για να υποβληθεί σε επέμβαση και να ξεπεράσει τον τραυματισμό της. Μόλις δύο μέρες μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος, η ίδια δήλωσε πως τα χρήματα βρέθηκαν και ότι άμεσα θα περνούσε την πόρτα του χειρουργείου.

Πως προέκυψε λύση τόσο γρήγορα; Χάρη σε ιδιωτική πρωτοβουλία του Γιώργου Λεριώτη, ο οποίος προσέγγισε την παίκτρια, προσφερόμενος να καλύψει το ποσό για το χειρουργείο. Όπως κι έγινε, με τον γιατρό του Εθνικού Πειραιά, Γιώργο Καραχάλιο, να είναι αυτός που θα κάνει την επέμβαση. Το αξιοσημείωτο μάλιστα είναι πως ο συγκεκριμένος γιατρός δεν θα πληρωθεί για το χειρουργείο, παρά μόνο το νοσοκομείο και ο αναισθησιολόγος, θέλοντας κι αυτός με τη σειρά του να βοηθήσει την άτυχη αθλήτρια, που ταλαιπωρείται εδώ και μερικούς μήνες.

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ