Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Έτοιμος ο Ολυμπιακός για το "διπλό" στην Λεωφόρο

Έτοιμος ο Ολυμπιακός για το "διπλό" στην Λεωφόρο

Οι Γυναίκες του Ολυμπιακού προπονήθηκαν στο ΣΕΦ και είναι έτοιμες για το "διπλό" στην Λεωφόρο την Κυριακή (5/3, 16:00). Kαπογιάννη: "Eμφάνιση αντάξια της ποιότητα μας σαν ομάδα".

Με μοναδικό στόχο μία ακόμα νίκη θα παραταχθεί η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό που θα διεξαχθεί την Κυριακή (5/3, 16:00, Novasports 5HD) στο Κλειστό «Π. Γιαννακόπουλος» της Λεωφόρου Αλεξάνδρας για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1. Η προετοιμασία των «ερυθρόλευκων» ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα υπό τις οδηγίες της Ελένης Καπογιάννη.

Ο Ερασιτέχνης ευχαρίστησε θερμά την ΚΑΕ Ολυμπιακός για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων του ΣΕΦ, όπου διεξήχθησαν οι προπονήσεις των δυο τελευταίων ημερών, διευκολύνοντας την προετοιμασία της ομάδας μπάσκετ Γυναικών.

Ελένη Καπογιάννη: "Είμαστε ψυχολογικά έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι στην έδρα του Παναθηναϊκού και θέλουμε να πανηγυρίσουμε μια ακόμα νίκη. Ο στόχος μας είναι όπως πάντα αυτός και περιμένουμε να πραγματοποιήσουμε εμφάνιση αντάξια της ποιότητας της ομάδας μας. Θέλω να ευχαριστήσω την ΚΑΕ Ολυμπιακός που μας διευκόλυνε αυτό το διήμερο και πραγματοποιήσαμε τις προπονήσεις στο Σ.Ε.Φ".

Όλγα Χατζηνικολάου: "Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για αυτό το παιχνίδι. Περιμένω ότι θα πιάσουμε υψηλά στάνταρ απόδοσης και θα φτάσουμε στη νίκη που θέλουμε. Δεν σκεφτόμαστε τι έχει συμβεί στα παιχνίδια που έχουν προηγηθεί. Κάθε ματς είναι ξεχωριστό αλλά είμαστε έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες του αγώνα".

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ