Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Έτοιμος για το... ντέρμπι ο Ολυμπιακός

Έτοιμος για το... ντέρμπι ο Ολυμπιακός
EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε χωρίς απρόοπτα την προετοιμασία του για τη "μάχη" κορυφής της Α1 Γυναικών με τον Φάρο Κερατσινίου (4/3, 14:30, ΕΡΤ) και ο Κώστας Μίσσας σημείωσε τις παγίδες που κρύβει η αναμέτρηση της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός (16-0) έχει αρχίσει την αντίστροφη μέτρηση για να υποδεχθεί (4/3, 14:30, ΕΡΤ) τον Φάρο Κερατσινίου (15-1) με στόχο να συνεχίσει την αήττητη πορεία του και να "κλειδώσει" την 1η θέση της κανονικής περιόδου της Α1 Γυναικών.

Η προετοιμασία των νταλμπούχων Ελλάδας για την αναμέτρηση της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε χωρίς να παρουσιαστεί κάποιο απρόοπτο, καθώς η Αφροδίτη Κοσμά είναι η μοναδική παίκτρια που δεν θα είναι στη διάθεση του Κώστα Μίσσα. Η διεθνής φόργουορντ ταλαιπωρείται από μία θλάση στον τετρακέφαλο του αριστερού ποδιού, συνεχίζει το πρόγραμμα θεραπείας της και μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα δοκιμάσει να επιστρέψει σε ρυθμούς προπονήσεων.

Ο Κώστας Μίσσας με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του εξήγησε πως ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει να πάρει τη νίκη, ενώ σημείωσε και την δυναμική του Φάρου Κερατσινίου.

"Ο Φάρος είναι μία πολύ καλή ομάδα με αρκετά καλές και έμπειρες παίκτριες με ιδιαίτερη δύναμη αναφορικά με τη γραμμή των ψηλών. Παράλληλα έχει αδιαμφισβήτητα ποιότητα και στην περιφέρεια. Μία φορά ακόμα η προσέγγιση του παιχνιδιού μας στηρίζεται στην άμυνά μας. Είναι το βασικότερο στοιχείο που οφείλουμε να έχουμε ιδιαίτερη συγκέντρωση", δήλωσε αρχικά ο έμπειρος προπονητής κι εν συνεχεία πρόσθεσε:

"Ταυτόχρονα πολύ σημαντικό κομμάτι είναι αυτό των ριμπάουντ, γιατί ο Φάρος είναι μία ομάδα που πηγαίνει γερά σε αυτά. Και από εκεί και πέρα έχοντας ως πρώτο ζητούμενο αυτό, στη συνέχεια θα δούμε τις αδυναμίες των αντιπάλων στην άμυνά τους, να βελτιώσουμε το δικό μας κομμάτι στην επίθεση και στους αιφνιδιασμούς μας".

Οι Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Στέλλα Καλτσίδου, Όλγα Χατζηνικολάου, Εβίνα Μάλτση, Αγγελική Νικολοπούλου, Τάνια Χαλιβέρα, Κατερίνα Σωτηρίου, Ιβόν Άντερσον, Βικτόρια Μακόλι, Άννα Σπυριδοπούλου και Ανθή Μπαλτά θα είναι στη διάθεση του προπονητή τους για το... ντέρμπι κορυφής της Α1 Γυναικών.

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ