Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Επιστρέφει στα παρκέ η Δημητράκου

Επιστρέφει στα παρκέ η Δημητράκου

Πολύ κοντά στην απόφαση να δραστηριοποιηθεί άμεσα και να επιστρέψει στα παρκέ είναι η Ζωή Δημητράκου, η οποία ξεκίνησε προπονήσεις με τον Ολυμπιακό. Ποιος κρύβεται πίσω από τη συγκεκριμένη εξέλιξη.

Όταν το καλοκαίρι η Ζωή Δημητράκου ανακοίνωσε την απόφασή της να πει "αντίο" στη δράση , άπαντες απόρησαν. Η διεθνής φόργουορντ εξήγησε τους λόγους που την οδήγησαν στην αποχώρηση. Λίγους μήνες αργότερα, η επιστροφή στα παρκέ μοιάζει να είναι το πιο πιθανό σενάριο, αφού η έμπειρη φόργουορντ ξεκίνησε προπονήσεις με τον Ολυμπιακό!

Τη Δευτέρα (17/10) πάτησε ξανά στο παρκέ, θέλοντας να επιστρέψει σε αγωνιστική ετοιμότητα και να βοηθήσει τους "ερυθρολεύκους" στη συνέχεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Ποιος όμως την οδήγησε στη συγκεκριμένη απόφαση; Ο Παναγιώτης Φασούλας!

Επιστρέφει στα παρκέ η Δημητράκου

Η ίδια φρόντισε να δημοσιοποιήσει το περιεχόμενο της συζήτησης που είχε με την "αράχνη" πριν από δύο εβδομάδες, δίχως όμως να δώσει κάποιος τη δέουσα σημασία. Πλέον αυτή η κουβέντα μοιάζει πως είναι ικανή να την επαναφέρει στα παρκέ, με την ομάδα της Ελένης Καπογιάννη να της δίνει, όπως όλα δείχνουν, μια θέση στο ρόστερ για το υπόλοιπο της σεζόν.

Εξάλλου, στην Ελλάδα βρίσκεται από το πρωί της Τρίτης (18/10) η Λινέτα Κάιζερ, με σκοπό να ενσωματωθεί στην αποστολή των "ερυθρολεύκων" και να δώσει το "παρών" στους προσεχείς αγώνες. Η Αμερικανίδα σέντερ δήλωσε μάλιστα στην κάμερα του Sportshero κατά την άφιξή της πως " γνωρίζω την Εβίνα Μάλτση από την θητεία μας στην Τουρκία και ανυπομονώ να ενταχθώ στην ομάδα. Αυτό που φέρνω μαζί μου είναι πολύ μεγάλη διάθεση να κάνω ότι χρειαστεί για την ομάδα μου και να γεμίσω με δύναμη την ρακέτα. Είμαι έμπειρη από την συμμετοχή μου στο WNBA και στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια και έτοιμη για την νέα πρόκληση στην καριέρα μου".

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ