Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Εντυπωσιακός ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Άρη Πετρούπολης

Εντυπωσιακός ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Άρη Πετρούπολης
STOLISVAGGELIS

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να βρίσκεται σε απόσταση βολής από τον Ολυμπιακό, ολοκληρώνοντας τον α' γύρο της Α1 Γυναικών με επιβλητική εμφάνιση και άνετη νίκη επί του Άρη Πετρούπολης (85-38).

Με συνοπτικές διαδικασίες, ο Παναθηναϊκός ξεπέρασε το εμπόδιο του Άρη Πετρούπολης (85-38) για την 9η αγωνιστική της Α1 Γυναικών. Τα κορίτσια του Πέτρου Πρέκα συνάντησαν αντίσταση για ένα μόνο ημίχρονο, αφού άμα τη επιστροφή τους από τα αποδυτήρια "πάτησαν το γκάζι" για να μεγαλώσουν άμεσα το προβάδισμά τους.

Οι "πράσινες", αν και αγωνίστηκαν στο άδειο -λόγω τιμωρίας- "Παύλος Γιαννακόπουλος" επέβαλαν από νωρίς τον ρυθμό τους, μη δείχνοντας επηρεασμένες από την απουσία του κόσμου τους. Αντ' αυτού έπαιξαν τη γνωστή σκληρή τους άμυνα και με αυτή ως "όπλο" ξέφυγαν γρήγορα στο σκορ, με το τελικό +47 να έρχεται απόλυτα φυσιολογικά απέναντι στη μοναδική ομάδα του πρωταθλήματος που δεν έχει γευτεί ακόμη τη χαρά της νίκης.

Τα δεκάλεπτα: 20-13, 36-23, 61-30, 85-38.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Πρέκας): Καλέντζου 2, Δανούση, Αυτζή 13 (3), Καλημέρη 2, Κόνιαλη 6, Αλμπάνεζ 30 (5), Σλούκα 2, Παντέλη 8, Λύμουρα, Ντέλβα 10, Κυριακοπούλου 2.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Κάββουρας): Μακρυνίκα 2, Βουκελάτου 5 (1), Μαρίνη, Ιωαννίδου 5 (1), Ευαγγελάτου, Πλούμπη 5, Χρονοπούλου 6, Πετυχάκη 6, Τσέρου 4, Τσουμάνη 5, Φασούρα.

- Το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής ολοκληρώνεται την Κυριακή (13/12) με τις εξής αναμετρήσεις:

Αγ. Δημητρίου (Ν) (14:00) Κρόνος Αγ. Δημητρίου - Νίκη Λευκάδας (Μακρής - Λουκαράκης)

Εργάνης (13:00) Αθηναϊκός - Ιπποκράτης Κω (Παπαφωτίου - Κονταράτος)

Γ. Γεννηματά (14:00) Πρωτέας Βούλας - ΠΑΟΚ (Καρακάσης - Σοφιανόπουλος)

Ζήτησε αναβολή, αλλά πήρε αρνητική απάντηση

Στα υπόλοιπα νέα της ημέρας στην Α1 Γυναικών, η Νίκη Λευκάδας αιτήθηκε αναβολής (λόγω επιδημίας γαστρεντερίτιδας στην ομάδα) της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Κρόνο Αγ. Δημητρίου, όπως ανακοίνωσε επίσημα. Κάτι που όμως δεν βρήκε θετικές τις "κόκκινες", με αποτέλεσμα η ομάδα του Ιονίου να παραταχθεί με ουκ ολίγες απουσίες στον αυριανό (13/12) αγώνα.

" Προς ενημέρωση των φιλάθλων μας. Το Α.Σ. Νίκη Λευκάδας ενημερώνει ότι αιτήθηκε την αναβολή του αγώνα της γυναικείας μας ομάδας με τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου, καθότι πέντε παίκτριές μας επισκέφτηκαν το νοσοκομείο της πόλης μας με συμπτώματα γαστρεντερίτιδας το πρωί του Σαββάτου (12/12) και μάλιστα οι δύο εξ αυτών κρίθηκε σκόπιμο να παραμείνουν κλινήρεις. Το αντίπαλο σωματείο δεν δέχτηκε να αναβληθεί ο αγώνας και έτσι η ομάδα μας ταξιδεύει με σημαντικές ελλείψεις στην Αθήνα έτσι ώστε να αγωνιστεί αύριο (13/12) στις 14.00 στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο του Αγίου Δημητρίου".

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ