Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Έμεινε στην Α1 Γυναικών ο Πανιώνιος

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΑΡΗΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΑΡΗΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Πανιώνιος επιβλήθηκε του Άρη (74-58) και εξασφάλισε την παρουσία του στην Α1 Γυναικών, επιστρέφει άμεσα στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Στον τρίτο και τελευταίο αγώνα των play out της Α1 Γυναικών, ο Πανιώνιος επιβλήθηκε του Άρη (74-58) στη Νέα Σμύρνη και εξασφάλισε την παραμονή του στην κατηγορία. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι στο α' μέρος, με τις "κυανέρυθρες" να πατάνε το γκάζι στο γ' δεκάλεπτο και να αποκτούν μια σημαντική διαφορά, η οποία δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο του αγώνα -από εκεί κι έπειτα.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, οι "κίτρινες" επιστρέφουν άμεσα στη δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία. Παράλληλα όμως, μία ακόμη αθηναϊκή ομάδα να πανηγυρίζει σήμερα: ο Άρης Πετρούπολης. Κι αυτό γιατί μετά το σημερινό (26/4) αποτέλεσμα, εξασφάλισε την παραμονή του στην Α2 Γυναικών, την ώρα που οι Σέρρες υποβιβάζονται στις τοπικές κατηγορίες.

Διαιτητές: Λιότσος - Καρπάνος.

Τα δεκάλεπτα: 14-12, 38-36, 59-42, 74-58.

Πανιώνιος (Τσίκληρας): Πέτερσεν 15 (1), Χίλι 14, Μπότσαρη 6, Θεοδωρομανωλάκη 5(1), Στεφανίδου 6, Πατεράκη 11, Τζόουνς 12 (1), Γρηγορίου 5 (1).

Άρης (Κουλακιώτης): Κιλαζίδου, Καραβέλη, Γράψα, Κουφογιάννη 9, Τσινέκε Ε. 20 (3), Παπαρδέλα, Τράντα 3, Μοντγκόμερι 6, Γκλεζάκη 7, Μακένζι 13.

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ