Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Εξάρθρωση ώμου και 1,5 μήνα εκτός η Κοσμά

Εξάρθρωση ώμου και 1,5 μήνα εκτός η Κοσμά

Η Αφροδίτη Κασμά υπέστη εξάρθρωση ώμου και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για 1,5 μήνα. Άντερσον: "Να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα".

Μετά το δύο στα δύο στην Ευρώπη επιστροφή στις εγχώριες διοργανώσεις για την ομάδα Μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκες» αντιμετωπίζουν το Σάββατο (21/10, 16:00) τη Νίκη Λευκάδας στο ΔΑΚ Γλυφάδας στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με μοναδικό στόχο να συνεχίσουν το αήττητο τους στη διοργάνωση.

Τα αγωνιστικά προβλήματα για το τεχνικό επιτελείο αφορούν την απουσία της Εβίνας Μάλτση και της Αφροδίτης Κοσμά η οποία υπέστη εξάρθρωση ακρώμιου οστού στον ώμο στο παιχνίδι με την Μπεσίκτας και θα υποβληθεί τις επόμενες ημέρες σε χειρουργική επέμβαση. Το διάστημα που θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης υπολογίζεται στον 1,5 μήνα.

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Όλγα Χατζηνικολάου, Αγγελική Νικολοπούλου, Τάνια Χαλιβέρα, Κατερίνα Σωτηρίου, Ιβόν Άντερσον, Βικότρια Μακόλι, Άννα Σπυριδοπούλου, Ανθή Μπαλτά, Στέλλα Καλτσίδου.

Άντερσον: "Να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις"

Η Ιβόν Άντερσον δήλωσε πως: "Προερχόμαστε από μια σημαντική νίκη στο Eurocup όπου έχουμε ξεκινήσει θετικά την παρουσία μας στη φάση των ομίλων. Ωστόσο έχουμε αφήσει πίσω μας το ματς αυτό και συγκεντρωνόμαστε στο παιχνίδι που ακολουθεί στο πρωτάθλημα με τη Νίκη Λευκάδας. Θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα και έπειτα θα προετοιμαστούμε για το σπουδαίο ματς με την Ρίγα την ερχόμενη Τετάρτη στην έδρα μας για την 3η αγωνιστική".

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ