Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Έκλεισε Σωτηρίου και Νικολοπούλου ο Ολυμπιακός

Έκλεισε Σωτηρίου και Νικολοπούλου ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός "έκλεισε" τόσο την σμολ-φόργουορντ, Κατερίνα Σωτηρίου, όσο και την πλέι-μέικερ, Αγγελική Νικολοπούλου. Η ομάδα της νέας σεζόν θα αγωνιστεί κατευθείαν στο Eurocup.

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού συνεχίζει την ενίσχυση του ρόστερ της ενόψει της νέας σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Άλλωστε, έχει υψηλές βλέψεις για την νέα σεζόν, συνεχίζοντας με κόουτς την Ελένη Καπογιάννη, καθώς στόχος είναι η παραμονή στην κορυφή της Ελλάδας, αλλά και η ευρωπαϊκή διάκριση, το βήμα παραπάνω στο Eurocup.

Οι "ερυθρόλευκοι" ήρθαν σε συμφωνία με την 33χρονη (3/1/1984) σμολ-φόργουορντ, Κατερίνα Σωτηρίου (1.86 ύψος),η οποία τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην Ιταλία με την Μπαττιπάλια. Έχει παίξει μπάσκετ και στην Ισπανία, ενώ είναι διεθνής και με την Εθνική μας ομάδα. Παράλληλα, ο Ολυμπιακός "έκλεισε" και την 26χρονη (2/5/1991) πλέι-μέικερ, Αγγελική Νικολοπούλου (1.78 ύψος), η οποία φέτος αγωνίστηκε στον Πρωτέα Βούλας, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις.

Κατευθείαν στο Eurocup και όχι στα προκριματικά ο Ολυμπιακός

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού θα αγωνιστεί κατευθείαν στο Eurocup της νέας σεζόν (2017-2018) και δεν θα δώσει προκριματικούς αγώνες. Στόχος των "ερυθρολεύκων", όπως αναφέραμε, η ευρωπαϊκή διάκριση, ύστερα από την περασμένη σεζόν, στην οποία η ομάδα του Πειραιά δεν κατάφερε να περάσει την φάση των ομίλων.

Έχουν ήδη "κλείσει" Μακόλεϊ, Χάρτλεϊ και Μάζιτς

Υπενθυμίζεται πως ο Ολυμπιακός έχει ήδη έρθει σε συμφωνία με την 27χρονη σέντερ, Βικτόρια Μακόλεϊ (1.93 ύψος), η οποία ήταν μέλος των Chicago Sky στο WNBA, με την 25χρονη πλέι-μέικερ (1.73 ύψος), Μπρία Χάρτλεϊ, η οποία είναι διεθνής με την team USA, αλλά και με την 32χρονη πάουερ-φόργουορντ, Μίρνα Μάζιτς (1.88 ύψος), η οποία είναι διεθνής με την Κροατία.

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ