Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Εκλάπησαν τα δελτία του Παναθηναϊκού

Εκλάπησαν τα δελτία του Παναθηναϊκού
INTIME SPORTS

Άγνωστοι διέρρηξαν το λεωφορείο του Παναθηναϊκού, με το οποίο μετέβη στο Ρύσιο για να συναντήσει σήμερα (2/2) την Αναγέννηση, για την 14η αγωνιστική της Α1 γυναικών. Εκλάπησαν τα δελτία. Τι λέει ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Ηλίας Μιχαλαριάς.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού μετέβη με λεωφορείο στο Ρύσιο της Θεσσαλονίκης για να αντιμετωπίσει την Αναγέννηση, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α1 γυναικών.

Σήμερα το πρωί και ενώ η ομάδα κατευθύνθηκε προς το πούλμαν, για να μεταβεί στο γήπεδο, διαπιστώθηκε πως είχαν μπει διαρρήκτες. Όπως είπε στο sport24.gr ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Ηλίας Μιχαλαριάς " διέρρηξαν το λεωφορείο και αφαίρεσαν μια τσάντα με τα δελτία των παικτριών μας, μαζί με ένα lap top. Αυτή τη στιγμή είμαι στο τμήμα και δηλώνω την κλοπή. Μάλιστα, μόλις πήγε η σήμανση στο λεωφορείο και παίρνει αποτυπώματα".

Σε ερώτηση για το αν ο ΠΑΟ κινδυνεύει με μηδενισμό (αφού είναι φύσει αδύνατο να καταθέσει δελτία στη γραμματεία του ματς), ο κ. Μιχαλαριάς είπε πως " αυτό δεν είναι κάτι που γνωρίζω. Πρέπει να απευθυνθείτε στην Ομοσπονδία".

Λίγο αργότερα, ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση:

" Σήμερα (2/2/14) κατά την αναχώρηση της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού για το κλειστό του Ν. Ρυσίου, όπου είχε προγραμματιστεί η αναμέτρηση με την ομώνυμη ομάδα διαπιστώθηκε παραβίαση του πούλμαν της ομάδας (φωτό) και κλοπή τόσο των δελτίων των αθλητριών μας, όσο και του φορητού ηλεκτρονικού υπολογιστή και άλλων λοιπών αντικειμένων.

Αμέσως οι αρμόδιοι της ομάδας αλλά και ο πρόεδρος, Ηλίας Μιχαλαριάς, ο οποίος είχε ανέβει με την αποστολή για τον εν λόγω αγώνα έσπευσαν να γνωστοποιήσουν την κλοπή τόσο στις Αρμόδιες Αρχές της συμπρωτεύουσας όσο και στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

Η αστυνομία κινητοποιήθηκε άμεσα και μαζί με τη σήμανση προέβη σε ενδελεχή έλεγχο του πούλμαν, όπου εξακριβώθηκε η παραβίαση ενώ προχώρησε σε όλες τις διαδικασίες για την εξεύρεση αποτυπωμάτων και άλλων στοιχείων.

Παράλληλα στο κλειστό του Ν. Ρυσίου, οι υπεύθυνοι του τμήματος ζήτησαν από το διαιτητή της αναμέτρησης να πραγματοποιηθεί το παιχνίδι με υπεύθυνη δήλωσή τους, όμως ο άρχοντας του αγώνα το αρνήθηκε. Ο Παναθηναϊκός Α.Ο διαβεβαιώνει το φίλαθλο κόσμο του Συλλόγου ότι θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες νομικές ενέργειες, προκειμένου η αναμέτρηση με την Αναγέννηση Ν. Ρυσίου να διεξαχθεί κανονικά".

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ