Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Εδειξε το κοινωνικό του πρόσωπο ο Φάρος Κερατσινίου

Εδειξε το κοινωνικό του πρόσωπο ο Φάρος Κερατσινίου

Ο Φάρος Κερατσινίου με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα ανθρώπων με αναπηρία συμμετείχε στο "1ο Hope Streetball" και οι παίκτριές του έζησαν μία ξεχωριστή εμπειρία.

Η ομάδα του Κερατσινίου έκανε ένα διάλειμμα για καλό σκοπό από την προετοιμασία της για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου (3/12, 17:00), καθώς το Σάββατο (2/12) βρέθηκε στο Σύνταγμα για το «1ο Hope Streetball».

Οι παίκτριες του Φάρου μάλιστα είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν σε αμαξίδιο, ενώ η ομάδα του Κερατσινίου δεν έκρυψε πως πάντα θα στηρίζει ανάλογες προσπάθειες.

Το δελτίο Τύπου του Φάρου Κερατσινίου αναφέρει:

"Ο Φάρος Κερατσινίου βρέθηκε σήμερα(2/12) στο Σύνταγμα σε μία υπέροχη εκδήλωση, το «1ο Hope Streetball», που πραγματοποιήθηκε με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα ανθρώπων με αναπηρία.

Η ΟΣΕΚΑ με τη συμμετοχή της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής (ΕΠΕ) και της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες (ΕΑΟΜ ΑμεΑ) μας υποδέχτηκαν με μεγάλη θέρμη και τους ευχαριστούμε πολύ για τη μοναδική εμπειρία που ζήσαμε.

Οι παίκτριες της ομάδας μας είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν σε αμαξίδιο αντιλαμβανόμενες τη δυσκολία που έχει μία τέτοια προσπάθεια και το πόση δύναμη χρειάζεται για να τα καταφέρεις.

Ευχόμαστε τέτοιου είδους εκδηλώσεις να γίνουν θεσμός και να προβάλλονται με τον τρόπο που τους αρμόζει. Εμείς από την πλευρά μας υποσχόμαστε ότι θα είμαστε πάντα δίπλα σας σε ανάλογες πρωτοβουλίες και θα σας στηρίζουμε με όποιον τρόπο μπορούμε".

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ