Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Δυνατό τουρνουά στη Λευκάδα

Δυνατό τουρνουά στη Λευκάδα

Το διήμερο 23 & 24/09 θα διεξαχθεί στη Λευκάδα το "2ο διεθνές τουρνουά μπάσκετ" με τη συμμετοχή της τοπικής Νίκης, του ΠΑΟΚ, του Πανιωνίου και της Μοντάνα από τη Βουλγαρία.

Υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Λευκάδας, διοργανώνεται φέτος το "2ο διεθνές τουρνουά μπάσκετ", το οποίο θα λάβει χώρα στο κλειστό γυμναστήριο του νησιού το διήμερο 23 & 24 Σεπτεμβρίου.

Αναλυτικά:

Γίνεται γνωστό στο φίλαθλο κοινό ότι το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 23-24/9/2017 θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης, το 2ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ του Συλλόγου μας, το οποίο διοργανώνεται υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Λευκάδας.

Στο τουρνουά θα συμμετέχουν εκτός της Νίκης Λευκάδας, η δευτεραθλήτρια Βουλγαρίας Montana, ο ΠΑΟΚ και ο Πανιώνιος, ομάδες που αποδέχτηκαν με χαρά την πρόσκλησή μας και είναι σίγουρο ότι θα προσφέρουν υψηλού επιπέδου αγώνες στο κοινό της Λευκάδας.

Στα πλαίσια της διοργάνωσης ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος Φάρος θα συλλέξει σχολικά είδη για τους μαθητές της πόλης. Καλούμε τους φιλάθλους μας να ενισχύσουν την σπουδαία αυτή προσπάθεια.

Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:

Πρόγραμμα αγώνων:

Σάββατο 23/9

17:00 Νίκη Λευκάδας-Montana

19:15 ΠΑΟΚ-Πανιώνιος

Κυριακή 24/9

11:00 Μικρός Τελικός

13:15 Μεγάλος Τελικός

Δυνατό τουρνουά στη Λευκάδα
TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ