Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Δικαιώθηκε ο Ολυμπιακός Βόλου

Δικαιώθηκε ο Ολυμπιακός Βόλου
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός Βόλου δικαιώθηκε στο ΑΣΕΑΔ, για την ένσταση που είχε κάνει για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ (στις 7/12), με αποτέλεσμα να αλλάξει η τελική κατάταξη της regular season. Πως διαμορφώνεται πλέον η κατάσταση σε πλέι οφ και πλέι άουτ.

Περίπου τρεις μήνες χρειάστηκε να περιμένει ο Ολυμπιακός Βόλου, μέχρι να δικαιωθεί για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ (της 7ης Δεκεμβρίου). Οι νεοφώτιστοι είχαν καταθέσει ένσταση στο ΑΣΕΑΔ για τη νίκη του "Δικεφάλου", αφού δεν υπήρχε γιατρός στο γήπεδο, όπως ορίζει η ΕΟΚ στην προκήρυξη των πρωταθλημάτων.

Το παιχνίδι ναι μεν κατέληξε στον ΠΑΟΚ (72-52), αλλά η απουσία γιατρού έδωσε, εν τέλει, τους δύο βαθμούς της νίκης στον Ολυμπιακό Βόλου (στα χαρτιά, με 20-0), με αποτέλεσμα να διαμορφωθούν νέα δεδομένα στη βαθμολογία. Έτσι, η Τερψιθέα εξασφάλισε την παραμονή στην κατηγορία, την ώρα που ο ΠΑΟΚ θα συμμετάσχει στα πλέι αόυτ.

Στο στρατόπεδο του "Δικεφάλου" υπάρχουν πάντως ζυμώσεις, με θέμα την αντίδραση του συλλόγου στην απόφαση του ΑΣΕΑΔ. Όπερ και σημαίνει πως -μετά το Κύπελλο Ελλάδος των Ανδρών- ακόμα μία διοργάνωση της ΕΟΚ, μπορεί να ολοκληρωθεί αργότερα απ ότι υπολογιζόταν.

Η τελική βαθμολογία της Α1 Γυναικών:

1. Ελληνικό 35

2. Παναθηναϊκός 34

3. Πρωτέας Βούλας 33

4. Αναγέννηση Ν. Ρυσίου 26

5. Ιπποκράτης Κω 25

6. Τερψιθέα 25

7. ΠΑΟΚ 24

8. Αθηναϊκός 23

9. Ολυμπιακός Βόλου 23

10. Παναθλητικός 20

Τα ζευγάρια των πλέι άουτ έχουν ως εξής:

ΠΑΟΚ - Παναθλητικός (1-1)

Αθηναϊκός - Ολυμπιακός Βόλου (1-1)

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ