Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Δημητράτου: "Ο κόσμος θα αγκαλιάσει κι αυτό το τμήμα"

Δημητράτου: "Ο κόσμος θα αγκαλιάσει κι αυτό το τμήμα"
INTIME SPORTS

Ηteammanagerτου γυναικείου τμήματος μπάσκετ του Ολυμπιακού, Εύη Δημητράτου σχολιάζει την έναρξη της προετοιμασίας και αναφέρεται στους στόχους της νέας σεζόν

Με αμείωτους ρυθμούς και χωρίς απρόοπτα συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας Μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού. Υπό τις οδηγίες της Ελένης Καπογιάννη και του υπόλοιπου τεχνικού επιτελείου οι "ερυθρόλευκες" προπονούνται καθημερινά στο Δ.Α.Κ. Γλυφάδας.

Η team manager του τμήματος, Εύη Δημητράτου με δηλώσεις της στο επίσημο site του Ολυμπιακού (www.osfp.gr) αναφέρθηκε στη φετινή προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα: " Η έναρξη της προετοιμασίας μας βρίσκει όλους γεμάτους όρεξη για σκληρή δουλειά. Οι στόχοι της ομάδας ήταν είναι και θα παραμείνουν πάντα η κατάκτηση του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι αθλήτριες είναι ετοιμοπόλεμες και δουλεύουν από την πρώτη ημέρα σε πολύ καλό ρυθμό και πιστεύω ότι με την απόδοση που θα έχουν θα αποζημιώσουν τον κόσμο της ομάδας που θα βρίσκεται στο πλευρό τους και θα τους στηρίζει. Είμαι σίγουρη ότι ο κόσμος θα αγκαλιάσει και το τμήμα του Γυναικείου Μπάσκετ, όπως έχει κάνει και με τα υπόλοιπα τμήματα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού. Εμείς από την μεριά μας θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να ανταποδώσουμε μέσα στο γήπεδο την αγάπη που θα μας δείξουν".

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ