Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Αυτζή και Σίντι έκαναν τριπλ-νταμπλ με τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου

Αυτζή και Σίντι έκαναν τριπλ-νταμπλ με τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου

Δύο παίκτριες του Κρόνου Αγίου Δημητρίου έκαναν τριπλ-νταμπλ. Η Μαρία Αυτζή μέτρησε 31 πόντους, 12 κλεψίματα και 10 ριμπάουντ, ενώ η Άλεξ Σίντι σημείωσε 28 πόντους, 18 ριμπάουντ και 10 κερδισμένα φάουλ

Για την 7η αγωνιστική του γυναικείου πρωταθλήματος, της πρώτης κατηγορίας, ο Κρόνος Αγίου Δημητρίου νίκησε εκτός έδρας την Τερψιθέα Γλυφάδας με σκορ 70-84. Για τους φιλοξενούμενους δύο αθλήτριες σημείωσαν κάτι σπάνιο, αλλά και εντυπωσιακό, καθώς ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση μετρώντας τριπλ-νταμπλ.

Ο λόγος για την Μαρία Αυτζή, αλλά και για την Άλεξ Σίντι. Η 26χρονη Ελληνίδα γκαρντ (η οποία στο παρελθόν αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό) μέτρησε 31 πόντους (5/13δ, 5/10τρ, 6/9β), 12 (!) κλεψίματα και 10 ριμπάουντ, ενώ παράλληλα μοίρασε και 5 ασίστ. Τα 12 κλεψίματα είναι ένας εντυπωσιακός και συνάμα σπάνιος αριθμός, ακόμη και σε αγώνα μπάσκετ ανδρών.

Παράλληλα, η συμπαίκτρια της, Άλεξ Σίντι, ολοκλήρωσε το παιχνίδι μετρώντας 28 πόντους, 18 ριμπάουντ και 10 κερδίσαμε φάουλ. Ο Κρόνος Αγίου Δημητρίου σημείωσε την πρώτη της νίκη ύστερα από έξι σερί ήττες και βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

Το τρομερό ρεκόρ της Δημητράκου

Να υπενθυμίσουμε πως η αθλήτρια του Ολυμπιακού, Ζωή Δημητράκου, κατέχει το ασύλληπτο ρεκόρ στην Ευρώπη, όντας η πρώτη που σημείωσε quarduple double figure με 49 πόντους, 18 ριμπάουντ, 12 κλεψίματα και 10 ασίστ (!) σε μία συγκλονιστική εμφάνιση. Τότε, αγωνιζόταν στον Μέγα Αλέξανδρο και το ρεκόρ το πέτυχε απέναντι στον Άρη Χολαργού.

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ