Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Αυλαία στους τελικούς της Α1 Γυναικών

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / FINAL-4 / ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΦΑΡΟΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / FINAL-4 / ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΦΑΡΟΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Με στόχο να διατηρήσει το αήττητο και να κατακτήσει το τρίτο σερί νταμπλ, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Φάρο Κερατσινίου (18:00) στον πρώτο αγώνα της σειράς των τελικών της Α1 Γυναικών.

Ωρα τελικών για την Α1 Γυναικών. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Φάρο Κερατσινίου σήμερα (10/5, 18:00) με στόχο να κάνει το πρώτο από τα δύο βήματα που απαιτούνται για να κατακτήσει το τρίτο σερί πρωτάθλημα, αλλά και νταμπλ, αφού έχει κατακτήσει και το Κύπελλο Ελλάδος τα τελευταία τρία χρόνια. Παράλληλα, οι "ερυθρόλευκες" θέλουν να διατηρήσουν και το αήττητο.

Ο Φάρος από την πλευρά του είναι το αουτσάιντερ της σειράς, ωστόσο θα προσπαθήσει να φανεί όσο πιο ανταγωνιστικός γίνεται. Ξέρει βέβαια ότι θα έχει δύσκολη δουλειά, αφού ο πρωταθλητής κρίνεται στις συνολικά 4 νίκες με βάση και τα αποτελέσματα των ομάδων στην κανονική περίοδο, με τον Ολυμπιακό να έχει κερδίσει και τους δύο αγώνες.

Με λίγα λόγια, ο Ολυμπιακός ξεκινάει την σειρά από θέση ισχύος, αφού προηγείται με 2-0 νίκες και χρειάζεται άλλες δύο για να αναδειχθεί πρωταθλητής, ενώ ο Φάρος χρειάζεται τέσσερις νίκες.

Το πρόγραμμα των τελικών:

Ολυμπιακός - Φάρος (10/5), 18:00

Φάρος - Ολυμπιακός (13/5), 19:30

Ολυμπιακός - Φάρος (16/5), 16:00 (Αν χρειαστεί)

Φάρος - Ολυμπιακός (20/5), 19:30 (Αν χρειαστεί)

Ολυμπιακός - Φάρος (23/5), 16:00 (Αν χρειαστεί)

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ