Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Απορρίφθηκε η ένσταση του Παναθηναϊκού για Μάλτση

Απορρίφθηκε η ένσταση του Παναθηναϊκού για Μάλτση

Η εκτελεστική επιτροπή της ΕΟΚ ανακοίνωσε ότι απέρριψε την ένταση του Παναθηναίκού για τη συμμετοχή της Εβίνας Μάλτση στον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Πριν από περίπου 20 ημέρες η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού επιβλήθηκε με 74-43 του Παναθηναϊκού για την έκτη αγωνιστική του Πρωταθλήματος. Οι "πράσινες" ωστόσο είχαν καταθέσει ένσταση για την συμμετοχή της Εβίνας Μάλτση πριν την έναρξη του αγώνα , στηριζόμενες στο άρθρο 94 (παράγραφος 7) του κανονισμού της ΕΟΚ, σύμφωνα με τον οποίο διεθνής παίκτρια που αποκλείστηκε από αγώνα της Εθνικής ομάδας λόγω τραυματισμού, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες της ομάδας της μέχρι την 1η Δεκεμβρίου.

Στην Εκτελεστική επιτροπή της ΕΟΚ εξέτασαν το αίτημα του Παναθηναϊκού, αλλά τελικά αποφάσισαν να απορρίψουν την ένσταση. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΟΚ, επικύρωσε την εισήγηση της Επιτροπής Πρωταθλήματος και απέρριψε την ένσταση που υπέβαλε η ομάδα γυναικών του σωματείου Παναθηναϊκός Α.Ο. στον αγώνα της με την αντίστοιχη ομάδα του σωματείου Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. στις 27-11-2016. Η απόφαση, όπως και το αναλυτικό σκεπτικό αυτής, έχουν αποσταλεί στα δύο σωματεία".

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ