Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ολυμπιακός για την απόφαση ΑΣΕΑΔ: "Απόφαση - τραγέλαφος"

Ολυμπιακός για την απόφαση ΑΣΕΑΔ: "Απόφαση - τραγέλαφος"

Για απόφαση-τραγέλαφο έκανε λόγο ο Ολυμπιακός μετά τη δικαίωση του Παναθηναϊκού από το ΑΣΕΑΔ στην υπόθεση της Εβίνας Μάλτση.

Η απόφαση του ΑΣΕΑΔ να δικαιώσει τον Παναθηναϊκό για την ένσταση που κατέθεσε μετά το ντέρμπι της 27ης Νοεμβρίου, προκάλεσε την αντίδραση του Ολυμπιακού. Το Sport24.gr επικοινώνησε με τη Γενική γραμματέας του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Χριστίνα Τσιλιγκίρη, η οποία έκανε λόγο για “ απαράδεκτη απόφαση, τραγέλαφος”.

Σύμφωνα με την “ερυθρόλευκη” πλευρά, ο Ολυμπιακός ενημέρωσε τον ομοσπονδιακό προπονητή ότι η Εβίνα Μάλτση είναι διαθέσιμη να αγωνιστεί στην Εθνική και ότι ο γιατρός της ομάδας επιβεβαίωσε ότι είναι σε θέση να παίξει.

Οι Πειραιώτες υποστηρίζουν επίσης ότι το ΑΣΕΑΔ δικαίωσε τον Παναθηναϊκό “πατώντας” όχι στη γνωμάτευση του γιατρού, αλλά στο σχετικό δελτίο Τύπου της Ομοσπονδίας, το οποίο έκανε λόγο για τραυματισμό της παίκτριας.

Δεν είναι απόφαση κατά του Ολυμπιακού, αλλά κατά της ΕΟΚ. Να βγουν από την ΕΟΚ να πάρουν θέση. Φαίνεται ότι δημοσίευμα σε ένα site υπερισχύει των ιατρικών γνωματεύσεων” είπε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Τσιλιγκίρη.

Το δελτίο Τύπου της ΕΟΚ στο οποίο αναφέρεται η πλευρά του Ολυμπιακού:

Ολυμπιακός για την απόφαση ΑΣΕΑΔ: "Απόφαση - τραγέλαφος"
TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ