Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ανοίγει η αυλαία των ημιτελικών στην Α1 Γυναικών

Ανοίγει η αυλαία των ημιτελικών στην Α1 Γυναικών
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναθηναϊκός κι ο ΠΑΟΚ ρίχνονται το Σάββατο (9/4) στη μάχη των ημιτελικών της Α1 Γυναικών, με τον Ολυμπιακό και τον Αθηναϊκό να ακολουθούν μία μέρα αργότερα.

Μετά από διάλειμμα μίας εβδομάδας, οι ομάδες της Α1 Γυναικών επιστρέφουν στη δράση με την έναρξη των ημιτελικών. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (9/4, 15:00) στο "Παύλος Γιαννακόπουλος" με στόχο να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους τελικούς, έχοντας ως πρώτο μέλημα να υπερασπιστεί μέχρι τέλους την έδρα του.

Η σειρά βρίσκεται στο "Χ" (1-1) μιας και οι δύο ομάδες μεταφέρουν τα αποτελέσματα από τα μεταξύ τους παιχνίδια στη regular season, με την πρόκριση να δίνεται σε αυτή που θα φτάσει πρώτη τις τρεις νίκες. Παρεμπιπτόντως, ο δεύτερος ημιτελικός θα διεξαχθεί την Τετάρτη (13/4) στην Πυλαία.

Η έτερη ημιτελική σειρά ξεκινά την Κυριακή (10/4) με τον Ολυμπιακό να φιλοξενεί τον Αθηναϊκό στο "Μάκης Λιούγκας", θέλοντας να τελειώνει μια ώρα αρχύτερα προκειμένου να έχει περισσότερες ημέρες ξεκούρασης, αλλά και προετοιμασίας για τους τελικούς.

Το πρόγραμμα:

Σάββατο 9 Απριλίου

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ (15:00)

Κυριακή 10 Απριλίου

Ολυμπιακός - Αθηναϊκός (14:30)

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ