Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ανανέωσαν Νικολοπούλου και Σπυριδοπούλου

Ανανέωσαν Νικολοπούλου και Σπυριδοπούλου

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον κόουτς Γιάννη Κτιστάκη, ο Πρωτέας ενημέρωσε πως ήλθε σε συμφωνία με τις Αγγελική Νικολοπούλου και Άννα Σπυριδοπούλου, οι οποίες συνεχίζουν στην ομάδα των νοτίων προαστίων.

Ο Πρωτέας Βούλας συνεχίζει με τον Γιάννη Κτιστάκη στην άκρη του πάγκου ενώ η Άννα Σπυριδοπούλου και η Αγγελική Νικολοπούλου ανανέωσαν τη συνεργασία τους με την ομάδα των νοτίων προαστίων για έναν ακόμα χρόνο.

Αναλυτικά

"Ο Α.Ε.Ο. Πρωτέας Βούλας, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τις διεθνείς αθλήτριες Αγγελική Νικολοπούλου και Άννα Σπυριδοπούλου για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016".

Οι δύο αθλήτριες δήλωσαν για τις ανανεώσεις τους:

Άννα Σπυριδοπούλου:"Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία, όσο για την ανανέωση με την ομάδα είμαι χαρούμενη που θα βρίσκομαι στον Πρωτέα και φέτος, αν και θα είμαι η μεγαλύτερη στην ομάδα. Θα υπάρχουν πολλά νέα παιδιά και ελπίζω να κάνουμε κάτι καλό, καθώς υπάρχει πολύ όρεξη" .

Αγγελική Νικολοπούλου: "Πλέον είναι ο έκτος χρόνος μου στην ομάδα και για εμένα ο Πρωτέας είναι οικογένεια. Είναι πολύ διαφορετική η ομάδα φέτος πιο νεανική, άλλοι οι στόχοι σε σχέση με πέρυσι, όμως αυτό που μπορούμε να πούμε αρχικά είναι σκληρή προπόνηση, ώστε να δέσει η ομάδα και από εκεί και πέρα θα δούμε μέσα στην χρονιά πως θα κινηθούμε. Είναι πολύ νωρίς για να πεις κάτι με σιγουριά".

Θυμίζουμε πως παρελθόν αποτελούν οι Λολίτα Λύμουρα, Κατερίνα Σωτηρίου και Όλγα Χατζηνικολάου.

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ