Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Αναλαμβάνει η Σαμαντούρα

Αναλαμβάνει η Σαμαντούρα

Η Γιασεμή Σαμαντούρα αντικατέστησε τον Κώστα Κεραμιδά, στον πάγκο του Αθηναϊκού.

Η διοικούσα επιτροπή του Αθηναϊκού ανακοίνωσε τη Δευτέρα (17/11/2014) τη λύση της συνεργασίας της με τον Κώστα Κεραμιδά και τέσσερις ημέρες αργότερα ενημέρωσε πως στον πάγκο θα καθίσει η Γιασεμή Σαμαντούρα.

Μια εκ των πιο γνωστών αθλητριών, επί των ημερών της, με μεγάλη καριέρα στον Παναθηναϊκό και έφεση στο σκοράρισμα, είχε δημιουργήσει ρεκόρ στο είδος της, όταν τη σεζόν 1988-89, οπότε αγωνιζόταν στο Παλαιό Φάληρο (βλ. ΕΣΚΑ), έδινε 35 π. ανά αγώνα.

Όταν ο τότε προπονητής της, Γιώργος Βελισσαράκος, έφυγε από το Παλαιό Φάληρο και πήγε στον Παναθηναϊκό, το 1989, την πήρε μαζί του, για να μείνει "πράσινη" έως το 1997.

Το 2000 πια παρακολουθούσε τα τεκταινόμενα της ομάδας του Παναθηναϊκού, αλλά αυτή τη φορά από τη θέση της κόουτς. Με τις "πράσινες" κατέκτησε το πρωτάθλημα και το κύπελλο Ελλάδας και αυτή είναι η πιο σημάντική ιστορία του συλλόγου μέχρι σήμερα. Τη σεζόν 2012 αναδείχθηκε και πάλι φιναλίστ του πρωταθλήματος, ενώ το 2013 κατέκτησε ξανά το πρωτάθλημα.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

"Η Διοικούσα επιτροπή του Αθηναϊκού ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με την Γιασεμή Σαμαντούρα. Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθούν κοι οι βοηθοί της. Η κόουτς θα κάνει ντεμπούτο στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ".

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ