Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ανακοίνωσε Σταυρίδου ο Παναθλητικός

Ανακοίνωσε Σταυρίδου ο Παναθλητικός

Ο Παναθλητικός ανακοίνωσε την απόκτηση της Ναυσικάς Σταυρίδου, η οποία αγωνίστηκε πέρσι στον ΠΑΟΚ και αναδείχτηκε πρώτη σκόρερ του "Δικεφάλου", κατακτώντας την 3η θέση στη regular season της Α1 Γυναικών.

Η 30χρονη γκαρντ-φόργουορντ (1μ.82) Ναυσικά Σταυρίδου θα συνεχίσει την καριέρα της στον Παναθλητικό που ανακοίνωσε την απόκτησή της.

Η ανακοίνωση του Παναθλητικού

"Ο Παναθλητικός ολοκληρώνει την μεταγραφική του ενίσχυση αφήνοντας για το τέλος την προσθήκη μίας εκ των κορυφαίων Ελληνίδων καλαθοσφαιριστριών, την Ναυσικά Σταυρίδου (30 ετών, 1.82, guard/forward).

Η Ναυσικά Σταυρίδου ξεκίνησε από την ΜΕΝΤ ενώ έχει αγωνιστεί στην Α1 με Siemens, Απόλλων Πτολεμαΐδας, Άρη, Αναγέννηση Ν. Ρυσσίου και ΠΑΟΚ.

Αποτελεί την 1η Ελληνίδα σκόρερ της Α1 Γυναικών κατά την τελευταία 3ετία σκοράροντας 15 πόντους μ.ο. ανά παιχνίδι.

Την περσινή χρονιά αγωνιζόμενη στον ΠΑΟΚ αναδείχτηκε 1η σκόρερ του συλλόγου, κατακτώντας την 3η θέση στην κανονική σεζόν της Α1. Την σεζόν 2014 – 2015 οδήγησε την Αναγέννηση Ν. Ρυσσίου στον τελικό κυπέλλου και στην 4η θέση του Α1 γυναικών

Είναι διεθνής με την Εθνική Γυναικών (36 συμμετοχές) ενώ έχει φορέσει το εθνόσημο και με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες κορασίδων, νεανίδων και νέων γυναικών έχοντας συνολικά 82 διεθνείς παρουσίες".

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ