STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ζντοβτς: "Το ματς ήταν η χαρά του προπονητή"

Ζντοβτς: "Το ματς ήταν η χαρά του προπονητή"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιούρι Ζντοβτς χαμογέλασε μετά από καιρό αφού η ΑΕΚ συνέτριψε τον Κολοσσό (92-57), την ώρα που ο Άρης Λυκογιάννης στάθηκε στον αγώνα που ακολουθεί με την Κηφισιά.

Μετά από τρεις σερί ήττες, η ΑΕΚ πήρε το ροζ φύλλο αγώνα. Οι "κιτρινόμαυροι" συνέτριψαν στο ΟΑΚΑ τον Κολοσσό (92-57) για να διατηρήσουν τις όποιες (μαθηματικές κυρίως) ελπίδες τους για την τρίτη θέση, κάνοντας παράλληλα προετοιμασία εν όψει των πλέι οφ της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Γιούρι Ζντοβτς τόνισε πως " σήμερα παίξαμε πολύ καλή άμυνα. Το ματς ήταν η χαρά του προπονητή. Όποιος παίκτης μπήκε στο παρκέ, μας έδωσε κάτι. Αυτό είναι πολύ καλό συναίσθημα. Στα τελευταία ματς ήμασταν άτυχοι και ήταν σημαντικό για εμάς να παίξουμε καλά σήμερα", για να προσθέσει: " Θα ήθελα επίσης να πω ότι ήταν πολύ συγκινητική η βράβευση των παικτών της ομάδας του 1966, επειδή ήμουν παίκτης πριν από λίγα χρόνια, είναι σημαντικό που είδα τους παλαίμαχους παίκτες της ΑΕΚ και τους έδωσα συγχαρητήρια. Ελπίζω μια μέρα να φτάσουμε και εμείς στο Φάιναλ Φορ. Πρώτα στο Eurocup και μετά στην Ευρωλίγκα".

Σε ερώτηση για το αν υπάρχει συμφωνία με τον Μάικλ Έρικ, ο Σλοβένος τεχνικός απάντησε πως " δεν ξέρω ακόμα. Ίσως να μην υπογράψουμε και με κανέναν. Η αλήθεια είναι ότι θέλαμε τον Έρικ, αλλά για κάποιους λόγους δεν ήθελε να υπογράψει. Συνέβησαν πολλά κατά την διάρκεια της διαπραγμάτευσης.

Αυτή την στιγμή είμαι συγκεντρωμένος στην ομάδα που έχουμε. Έχω ολοκληρωμένο ρόστερ. Θα δούμε στο κοντινό μέλλον. Λόγω κανονισμών, αν θέλουμε παίκτη, θα πρέπει να τον φέρουμε πριν τα πλέι οφ. Είχαμε τραυματισμούς την περασμένη εβδομάδα. Τον Χέρστον και τον Μπράουν εκτός. Ειδικά ο Μπράουν, έπαιξε σήμερα, αλλά δεν έχει κάνει καλή προπόνηση τις τελευταίες μέρες. Όλο προκύπτουν τέτοια θέματα, που μας μπερδεύουν. Για αυτό δεν ξέρω".

Από την πλευρά του, ο Μίλαν Μιλόσεβιτς εξήγησε: " Ήταν καλό παιχνίδι για εμάς. Όλοι έπαιξαν καλά από την αρχή. Είναι σημαντικό που βρήκαμε τη… φόρμα μας σαν ομάδα, ειδικά επειδή είχαμε χάσει πολλά ματς στα τελευταία σουτ. Ήταν κάτι το απίστευτο και είναι καλό που σπάσαμε αυτή τη… γκίνια. Έχουμε και άλλα ματς για να βελτιωθούμε σε άμυνα και επίθεση και να ξεκινήσουμε καλά στα πλέι οφ".

Λυκογιάννης: "Η ΑΕΚ κυριάρχησε"

Στην αντίπερα όχθη, ο Άρης Λυκογιάννης ήταν πολύ πιο λακωνικός κι αφού έδωσε συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για τη νίκη, τόνισε πως " κυριάρχησε στο ματς σήμερα. Εμείς είχαμε τραυματισμούς μέσα στην εβδομάδα και αυτό φάνηκε από την συμμετοχή του Ντέιβις για σαράντα λεπτά περίπου. Θα δούμε με τους τραυματίες τι γίνεται και με τον Λιούις που χτύπησε κατά τη διάρκεια του αγώνα. Με νίκη στο ματς με την Κηφισιά καταλαμβάνουμε την 6η θέση κάτι που είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα".

Τέλος, οΤρέβορ Ρέλεφορντ είπε: " Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ΑΕΚ. Έπαιξε πολύ καλά και ομαδικά. Εμείς παίξαμε καλή άμυνα σε αρκετά σημεία, ωστόσο, δεχθήκαμε πολλά σουτ και χάσαμε. Πρέπει να μάθουμε από αυτό το ματς και να συνεχίσουμε".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ