STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ζντοβτς: "Η πίεση τώρα θα είναι και πάλι σε εμάς"

Ζντοβτς: "Η πίεση τώρα θα είναι και πάλι σε εμάς"
Ζντοβτς ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Γιούρι Ζντοβτς, στην συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο PAOK Sports Arena μίλησε για τη διαφορά των δύο μέχρι στιγμής παιχνιδιών αλλά και ότι η πίεση είναι και πάλι στην ομάδα του εν όψει του τρίτου.

Στο μυαλό του Γιούρι Ζντοβτς μετά το τέλος του δεύτερου παιχνιδιού της σειράς με τον ΠΑΟΚ στο PAOK Sports Arena ήταν ήδη το τρίτο και τελευταίο αυτής της Μ. Τετάρτη στο ΟΑΚΑ (27/4, 18:45). Ωστόσο ο τεχνικός της ΑΕΚ έδειξε στις δηλώσεις του στη Συνέντευξη Τύπου να κρατάει μόνο τη νίκη, στις διαφορές του με το πρώτο και στην προσπάθεια για το 2-1.

"Κερδίσαμε το παιχνίδι και τίποτα περισσότερο. Παίξαμε σωστά με συγκέντρωση. Ο ΠΑΟΚ έβαλε μεγάλα σουτ στο πρώτο παιχνίδι και σήμερα τα έχασε. Η πίεση τώρα θα είναι και πάλι σε εμάς. Περιμένω ξανά σκληρό παιχνίδι, είναι καλή ομάδα ο ΠΑΟΚ και έξυπνη που δεν μας ταιριάζει. Πρέπει να συγκεντρωθούμε και να προσπαθήσουμε να νικήσουμε", υποστήριξε ο τεχνικός της ΑΕΚ.

Κι όσο για τον Γιάννη Καλαμπόκη ο έμπειρος γκαρντ της "Ένωσης" πρόσθεσε: "Ήταν μία πολύ μεγάλη εβδομάδα για εμάς. Σε συναισθήματα και διάρκεια. Έπρεπε να διαχειριστούμε την ήττα στο γήπεδο μας. Πιστεύουμε όμως στην ομάδα μας και περιμέναμε με λαχτάρα το παιχνίδι. Πιστεύουμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα αλλά το επίπεδο των αγώνων είναι πολύ υψηλό.

Η ήττα στο πρώτο ματς ήταν πολύ διδακτική. Βγάλαμε πολλά θετικά στοιχεία. Γίναμε καλύτεροι συμπαίκτες, κάτι που φάνηκε στο γήπεδο. Έγινε η μισή δουλειά και το επόμενο παιχνίδι θέλει μεγάλη προσοχή. Δεν πρέπει να παρασυρθούμε και θα πρέπει να προετοιμαστούμε για μία μεγάλη μάχη".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ