STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ζντόβτς: "Είμαι απογοητευμένος από αυτή την ήττα"

Ζντόβτς: "Είμαι απογοητευμένος από αυτή την ήττα"
Ζντόβτς Καλαμπόκης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιούρι Ζντόβτς τόνισε πως η ΑΕΚ είχε την ευκαιρία να κερδίσει τον Παναθηναϊκό, όμως γι ακόμα μία φορά το ματς χάθηκε στις λεπτομέρειες.

"Συγχαρητήρια στον κόουτς Τζόρτζεβιτς και στους παίκτες του Παναθηναϊκού, γιατί έβαλαν δύναμη και θέληση για να κερδίσουν το σημερινό ματς. Είχαμε καλή ευκαιρία να τους κερδίσουμε, αλλά και για ακόμα μία φορά παίξαμε απέναντι στον εαυτό μας. Είχαμε καλές στιγμές, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να κερδίσουμε. Είμαι απογοητευμένος, γιατί χάσαμε την ευκαιρία να πάρουμε ένα μεγάλο παιχνίδι", είπε αρχικά ο Σλοβένος τεχνικός και συνέχισε:

"Το θέλαμε πολύ για να τονώσουμε την αυτοπεποίθηση μας. Όμως, με κάποιον τρόπο δεν πήραμε τη νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε καλά, Στο δεύτερο βελτιωθήκαμε. Ελπίζω ο Μαλίκ να μην έχει χτυπήσει πολύ, γιατί είναι σημαντικός για εμάς».

Για τον τραυματισμό του Χέρστον και την απόκτηση του Μάικλ Έρικ: «Ελπίζω σύντομα να τελειώσουμε με τον Έρικ. Κατά 99% θα έρθει όσο πιο σύντομα γίνεται, για να μας βοηθήσει στην αθλητικότητα, ένα στοιχείο που μας λείπει αυτή την στιγμή. Για τον Μαλίκ, ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό. Έχει παίξει καλά και έχει καλή χημεία στην ομάδα. Ελπίζω οι καλοί μας γιατροί, να κάνουν το καλύτερο δυνατό».

Ο Γιάννης Καλαμπόκης σημείωσε: «Πολύ ενδιαφέρον ματς, παρά το γεγονός ότι δεν διακυβευόταν κάτι. Πάντα ένα τέτοιο ματς είναι σημαντικό από μόνο του. Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε την εικόνα που έχουμε δουλέψει. Κάναμε πολλά λάθη. Δεν βρήκαμε ρυθμό να ανοίξουμε το παιχνίδι. Η άμυνα μας κράτησε σε αυτό, Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να έχουμε ενέργεια και κάποιες λεπτομέρειες στο τέλος έκριναν το νικητή. Τώρα πρέπει να προετοιμαστούμε για τα πλέι οφ. Να είμαστε έτοιμοι εκεί.

Είμαστε αμυντικογεγής ομάδα. Ρεαλιστικός στόχος φέτος ήταν να μπούμε τετράδα να κάνουμε το βήμα παραπάνω. Αν είναι το μάξιμουμ η πρώτη θέση αυτή αν όχι και αξίζουμε την τέταρτη θέση τότε αυτή. Σε κανέναν δεν αρέσει η τέταρτη θέση αλλά θα δούμε στο τέλος».

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ