STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ζήτησε αναβολή του Άρης-ΠΑΟΚ η Αστυνομία

BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÑÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÑÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης ζήτησε την αναβολή του αγώνα Άρης-ΠΑΟΚ στις 11 Μαρτίου για λόγους ασφαλείας, λόγω της διεξαγωγής του ποδοσφαιρικού ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ την ίδια ημέρα.

Τα μαζεμένα ντέρμπι στην Θεσσαλονίκη στις 11 Μαρτίου σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο σε συνδυασμό με το συλλαλητήριο που έχουν προγραμματίσει οι οπαδοί του ΠΑΟΚ την ίδια ημέρα έχει φέρει σε δύσκολη θέση την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, η οποία ζήτησε την αναβολή του αγώνα Άρης-ΠΑΟΚ για την 18η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League!

Με τον αγώνα του Άρη με τον ΠΑΟΚ να αναμένεται να διεξαχθεί πλέον με κόσμο στις 17:00 μετά την απόφαση του ΑΣΕΑΔ, το συλλαλητήριο των οπαδών του ΠΑΟΚ να έχει προγραμματιστεί για τις 14:00 και το ποδοσφαιρικό ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ να είναι προγραμματισμένος για τις 19:30, η Αστυνομία βρίσκεται σε δύσκολη θέση, δηλώνοντας ότι ενδέχεται να μην καταφέρει να εξασφαλίσει την ασφάλεια στην πόλη.

Έχοντας μπροστά της αυτό το ενδεχόμενο, η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης ζήτησε ενισχύσεις από την Αθήνα σε προσωπικό, αλλά και την αναβολή του αγώνα του Άρη με τον ΠΑΟΚ, χωρίς πάντως προς το παρόν να έχει λάβει κάποια απάντηση.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ