STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Χωρίς ντέρμπι, αλλά με... αγώνες-φωτιά

Χωρίς ντέρμπι, αλλά με... αγώνες-φωτιά

Τέσσερις αναμετρήσεις περιέχει το σημερινό πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής στηνStoiximan.gr Basket League.Επικίνδυνη έξοδος για ΑΕΚ, ντέρμπι σε Ρόδο, Χαλκίδα, Τρίκαλα.

Με έναν αγώνα λιγότερο θα διεξαχθεί η 18η αγωνιστική τηςStoiximan.gr Basket Leagueαυτό το τριήμερο, μετά την απόφαση του ΕΣΑΚΕ να αναβάλει το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μεταξύ του Αρη και του ΠΑΟΚ , αποδεχόμενος το αίτημα της Αστυνομίας. Αυτό βέβαια δεν αλλάζει το πρόγραμμα του Σαββάτου, το οποίο περιέχει τέσσερις αγώνες-φωτιά.

Την έβδομη σερί νίκη της στις αναμετρήσεις με τον Κόροιβο θα προσπαθήσει να σημειώσει η ΑΕΚ στην Αμαλιάδα, συνεχίζοντας την αναρρίχησή της στη βαθμολογία. Η Ένωση μετράει 5 σερί νίκες στο πρωτάθλημα και χτυπάει πια την πόρτα της πρώτης τριάδας, απ’ όπου κρατιέται με νύχια και με δόντια το Λαύριο. Μάλιστα, η ομάδα του Χρήστου Σερέλη μόνο εύκολο έργο δεν αναμένεται να έχει αυτό το Σάββατο.

Το Λαύριο βρίσκεται στη Ρόδο, εκεί όπου το περιμένει ο φορμαρισμένος Κολοσσός, μία ομάδα την οποία έχει νικήσει πάντως στις τέσσερις από τις πέντε προηγούμενες αναμετρήσεις τους. Από εκεί και πέρα, μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει επίσης η αναμέτρηση των Τρικάλων με τον Γυμναστικό, δύο ομάδες που μάχονται για τη σωτηρία τους, ενώ στο παιχνίδι που ολοκληρώνει χρονικά το σημερινό πρόγραμμα, η Κύμη θα υποδεχτεί στις 18:30 τον Προμηθέα.

* Στο ματς των Τρικάλων ο Μανώλης Παπαμακάριος χρειάζεται δύο ασίστ για να μπει στοTop 10των παικτών με τις περισσότερες τελικές πάσες στηνStoiximan.gr Basket League,αφήνοντας 11ο τον Κώστα Χαραλαμπίδη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας:

ΔΚΓ Τρικάλων 16:30 Τρίκαλα-Γυμναστικός (Σχινάς-Διαμαντής-Ξενικάκης)

Βενετόκλειο 16:30 Κολοσσός-Λαύριο (Μάνος-Παναγιώτου-Λόρτος)

ΔΚΓ Ήλιδας 16:30 Κόροιβος-ΑΕΚ (Πουρσανίδης Γ.-Μαγκλογιάννης-Χαλαμπαλάκης)

ΚΓ Καμπούρης 18:30 Κύμη-Προμηθέας (Πηλοΐδης-Θεονάς-Καλδίρης)

Δείτε εδώ την βαθμολογία στην Stoiximan.gr Basket League

Photo credits: eurokinissi.gr

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ