STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Χαλβατζάκης: "Πολύ μεγάλη επιτυχία"

Χαλβατζάκης: "Πολύ μεγάλη επιτυχία"
INTIME SPORTS

Η απόφαση της Euroleague να δώσει όχι μία αλλά δύο wild card για το Eurocup της επόμενης αγωνιστικής περιόδου σε ελληνικές ομάδες, στους Άρη και ΑΕΚ, άφησε απόλυτα ικανοποιημένο τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ, Γιώργο Χαλβατζάκη, στο Sport24.gr έκανε λόγο για μεγάλη επιτυχία.

Μεγάλη επιτυχία χαρακτήρισε στο Sport24.gr ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Γιώργος Χαλβατζάκης, την απόφαση της Euroleague να δώσει όχι μία αλλά δύο wild card για το Eurocup της επόμενης αγωνιστικής περιόδου σε ελληνικές ομάδες, στους Άρη και ΑΕΚ.

Στο άκουσμά έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος καθώς θεωρεί ότι θα λειτουργήσει προς όφελος της Basket League ΣΚΡΑΤΣ για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Το αρχικό σχόλιο του προέδρου του ΕΣΑΚΕ στο Sport24.gr για τις wild card που δόθηκαν σε Άρη και ΑΕΚ τόνισε:

" Είναι μία πάρα πολύ θετική εξέλιξη για το ελληνικό μπάσκετ. Καταδεικνύει ότι επανέρχεται το ελληνικό μπάσκετ καθώς από του χρόνου θα έχουμε δύο ομάδες στους ομίλους της Euroleague και τρεις σε αυτούς του Eurocup. Κάτι που έχει να ξανασυμβεί χρόνια. Μία εξέλιξη που έρχεται να δέσει με αυτό που λέω ότι το ελληνικό μπάσκετ επανέρχεται. Δεν είναι ακόμη από τα κορυφαία αλλά έχει αυτήν την διαδρομή με ρυθμούς σταθερούς και ανοδικούς.

Η παρουσία των τριών ομάδων στο Eurocup θα βοηθήσει και τις τρεις ομάδες να είναι πιο δυνατές στο ελληνικό πρωτάθλημα όντας φιλόδοξες και να έχουνε πιο ποιοτικό μέγεθος του χρόνου. Κάτι που θα έχει σαν αποτέλεσμα το πρωτάθλημά μας να είναι ένα από τα συναρπαστικότερα πρωταθλήματα τα τελευταία χρόνια. Το επίπεδο ανεβαίνει".

Για τις δύο και όχι μία wild card σε Άρη και ΑΕΚ είπε: " Υπήρχε μία ένδειξη Ευρωλίγκα η Ελλάδα πολύθερμος νύμφη και μας γεμίζει με ενθουσιασμό και βάρος προς όφελος του πρωταθλήματος πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια στην Ευρώπη".

Για την wild card που δόθηκε στον Άρη σχολίασε: " Είναι πολύ μεγάλη υπόθεση γιατί μέχρι να εμφανιστεί η περίπτωση του Λάσκαρη όπου αναρωτιόμασταν πως θα συνεχίσει. Οι άνθρωποι της ομάδας παλεύανε για το πώς θα αντεπεξέλθουνε στα καθημερινά προβλήματα. Η έλευση του Λάσκαρη έχει αλλάξει το κλίμα και οικονομικά εκτός από το αγωνιστικό επιβραβεύεται από την wild card. Κι αυτό γιατί η Euroleague βλέπει τι γίνεται στον Άρη. Πρόκειται για μία πολύ μεγάλη επιτυχία".

Κι όσο για αυτήν στην ΑΕΚ κατέληξε: " Η ΑΕΚ από πέρσι αφού ενεπλάκη ο Αγγελόπουλος έδειξε ότι πραγματικά έχει προϋποθέσεις και υψηλούς στόχους. Κάτι που φάνηκε και στην πορεία της στο πρωτάθλημα και πως χτίζεται για του χρόνου και θα είναι πολύ ισχυρή".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ