STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ώρα για τζάμπολ

Ώρα για τζάμπολ

Αναμονή... τέλος. Η Stoiximan.gr Basket League αρχίζει σήμερα με πέντε αναμετρήσεις. Διαβάστε αναλυτικά ολόκληρο το πρόγραμμα της πρεμιέρας.

Σε Θεσσαλονίκη, Λευκάδα, Ρόδο, Αμαλιάδα και Λαύριο θα γίνουν τα πρώτα πέντε τζάμπολ της σεζόν 2016-17 στη Stoiximan.gr Basket League. Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός θα κάνει την επίσημη πρεμιέρα του στην Αμαλιάδα, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Κόροιβο, τον οποίον έχει κερδίσει και τις έξι προηγούμενες φορές που βρέθηκαν στο ίδιο γήπεδο.

Πατέρας και υιός θα τεθούν αντιμέτωποι στη Λευκάδα, όπου η Δόξα του Χάρη Μαρκόπουλου θα υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ του Σούλη Μαρκόπουλου, στην πέμπτη... ενδοοικογενειακή κόντρα των δύο! Από το “σπίτι” του θα αρχίσει τη δική του πορεία ο Αρης, που υποδέχεται τα Τρίκαλα με στόχο να σημειώσει την έκτη συνεχόμενη νίκη του στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων στη Basket League.

Στη Ρόδο θα αναμετρηθούν οι δύο πιο σταθεροί εκπρόσωποι της νησιωτικής Ελλάδας (ο Κολοσσός συμμετέχει ανελλιπώς στο πρωτάθλημα τα τελευταία 10 χρόνια και το Ρέθυμνο από το 2010 μέχρι σήμερα), ενώ στο Λαύριο θα κάνει το ντεμπούτο της στη Stoiximan.gr Basket League η νεοφώτιστη Κύμη, η οποία πριν από έξι χρόνια έπαιζε στη Γ' ΕΣΚΑΣΕ!

Η πρώτη αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League θα ολοκληρωθεί την Κυριακή με τις αναμετρήσεις Απόλλωνας Πάτρας Carna-ΑΕΚ και Παναθηναϊκός Superfoods-Προμηθέας Πάτρας. Όλοι οι αγώνες έχουν τηλεοπτική κάλυψη από τη Novasports.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής:

Σάββατο 8/10

Άρης-Τρίκαλα BC Aries 17:00 (Novasports 2/HD)

Δόξα Λευκάδας-ΠΑΟΚ 17:00 (Novasports 2/HD)

Κολοσσός H Hotels-Ρέθυμνο Cretan Kings 17:00 (Novasports 2/HD)

Λαύριο DH-Κύμη Seajets 17:00 (Novasports 2/HD)

Κόροιβος Αμαλιάδας-Ολυμπιακός 18:30 (Novasports 3/HD)

Κυριακή 9/10

Απόλλωνας Πάτρας Carna-ΑΕΚ 17:00 (Novasports 1/HD)

Παναθηναϊκός Superfoods-Προμηθέας Πάτρας 19:00 (Novasports 2/HD)

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ