STOIXIMAN BASKET LEAGUE

VIDEO: Το δραματικό φινάλε στο Βενετόκλειο

BASKET LEAGUE / ΚΟΛΟΣΣΟΣ - ΡΕΘΥΜΝΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΚΟΛΟΣΣΟΣ - ΡΕΘΥΜΝΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Δείτε σε VIDEO πως κρίθηκε ο αγώνας του Κολοσσού H Hotels με το Ρέθυμνο Cretan Kings, με τους φιλοξενούμενους να χάνουν διπλή ευκαιρία για να "κλέψουν" το ροζ φύλλο αγώνα στο φινάλε.

Ο Κολοσσός H Hotels έμαθε από το περσινό πάθημά του και κέρδισε εντός έδρας το Ρέθυμνο Cretan Kings στην πρεμιέρα της Stoiximan.gr Basket League. Η ομάδα του Άρη Λυκογιάννη επιβλήθηκε των Κρητικών στο Βενετόκλειο , παρότι στο φινάλε του αγώνα χρειάστηκε την τύχη για να τα καταφέρει, αφού οι φιλοξενούμενοι έχασαν διπλή ευκαιρία για να "κλέψουν" τη νίκη.

Αφού πρώτα ο Στέφαν Μούντι έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει τον αγώνα (σ.σ.: είχε 1/2 βολές στα 35''), οι γηπεδούχοι εκδήλωσαν επίθεση με τον Μάλκολμ Γκρίφιν, ο οποίος αστόχησε σε λέι απ. Ο Μάρβιν Τζόουνς άρπαξε το επιθετικό ριμπάουντ, αλλά έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του καθώς προσγειωνόταν στο παρκέ, με θύτη τον Κάρλος Μέντλοκ. Ο γκαρντ του Ρεθύμνου ήταν μάλιστα αυτός που πήρε την ευθύνη του μεγάλου σουτ του αγώνα, όντας ελεύθερος στην περιφέρεια.

Το τρίποντο που έκανε, βρήκε το σίδερο όμως. Ο Τράβις Ντάνιελς πήρε το επιθετικό ριμπάουντ, αλλά αντί να επιχειρήσει να σκοράρει εξ επαφής, προτίμησε να πασάρει στον Ανδρέα Χριστοδούλου στα 6μ75. Μόνο που ο 22χρονος γκαρντ δεν πρόλαβε να σουτάρει ξανά, αφού ακούστηκε η κόρνα της λήξης, ενώ βρισκόταν ακόμη στον αέρα με την μπάλα στα χέρια.

Δείτε το συγκλονιστικό φινάλε στο Βενετόκλειο:

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ