STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Βετούλας: "Ο Άρης τον πρώτο λόγο"

Βετούλας: "Ο Άρης τον πρώτο λόγο"

Το αυριανό clásico στο "Nick Galis Hall" ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ (23/10, 21:00) δεσπόζει στο πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ, με τον Νίκο Βετούλα να δίνει προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Ο Νίκος Βετούλας αναφέρθηκε στην αυριανή αναμέτρηση του Άρη με τον ΠΑΟΚ (23/10, 21:00), έδωσε προβάδισμα στους "κίτρινους" ωστόσο ξεκαθάρισε πως ουδείς μπορεί να υποτιμήσει τον "Δικέφαλο".

Το αφιέρωμα του esake.gr

Μετά το ντέρμπι των «αιωνίων αντιπάλων» της Αθήνας, η Basket League ΣΚΡΑΤΣ συνεχίζεται με ένα νέο ντέρμπι. Το κλασικό του ελληνικού μπάσκετ, εκείνο της Θεσσαλονίκης μεταξύ Άρη και ΠΑΟΚ, που θα γίνει για την 3η αγωνιστική αύριο (21:00) στο «Nick Galis Hall», στο γήπεδο που έχει συνδεθεί με τις θρυλικές «μονομαχίες» των δύο αντιπάλων και το οποίο για πολλά χρόνια υπήρξε κοινή έδρα.

Ο Νίκος Βετούλας μέχρι την περασμένη σεζόν προπονητής του Απόλλωνα Carna έχει αγωνιστεί ως παίκτης και στις δύο ομάδες. Στον ΠΑΟΚ την σεζόν 1999-2000 και στον Άρη την χρονιά 2003-4, που οι «κίτρινοι» κατέκτησαν τον τίτλο του Κυπέλλου Ελλάδας. Συνεπώς μπορεί να πιάσει τον «σφυγμό» του αυριανού μεγάλου αγώνα.

"Ο Άρης φαίνεται να έχει τον πρώτο λόγο για την νίκη", σχολιάζει ο Πατρινός παλαίμαχος πόιντ γκαρντ και σήμερα κόουτς, και εξηγεί: "Έχει αρχίσει την σεζόν με ενθουσιασμό μετά την αλλαγή στην ιδιοκτησία του, προέρχεται από δύο σερί νίκες για το ελληνικό Πρωτάθλημα και το Eurocup, και διαθέτει μεγαλύτερο ρόστερ και ροτέισον από τον ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος» ψάχνει να βρει τα... πατήματα του, αλλά είναι η ομάδα που τερμάτισε στην 3η θέση της βαθμολογίας τις δύο προηγούμενες σεζόν, έχει παίκτες με εμπειρία και ποιότητα όπως ο Κώστας Βασιλειάδης, στάθηκε πολύ καλά στον τελευταίο αγώνα του στο Eurocup στην Αγία Πετρούπολη απέναντι στην Ζενίτ, μια ομάδα με υψηλό μπάσκετ και παίκτες εγνωσμένης αξίας, και δεν μπορεί κανείς αντίπαλος να την υποτιμήσει".

ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ...

ΑΡΗΣ

ΤΟΠ ΣΚΟΡΕΡ

Τζαμέλ Χάγκινς / 18 πόντοι

ΤΟΠ ΡΙΜΠΑΟΥΝΤΕΡ

Σπύρος Μούρτος / 5,5 ριμπάουντ

ΤΟΠ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ

Βασίλης Ξανθόπουλος / 4 ασίστ

ΠΑΟΚ

ΤΟΠ ΣΚΟΡΕΡ

Κώστας Βασιλειάδης / 20 πόντοι

ΤΟΠ ΡΙΜΠΑΟΥΝΤΕΡ

Νίκολα Μάρκοβιτς / 6 ριμπάουντ

ΤΟΠ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ

Μιλένκο Τέπιτς / 3,5 ασίστ

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ