STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Βεργίνης: "Για την πρώτη νίκη στα Τρίκαλα"

Βεργίνης: "Για την πρώτη νίκη στα Τρίκαλα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τρίκαλα BC Aries και Απόλλων Π. Carna συγκρούονται στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League και οι Νίκος Καλλές και Δημήτρης Βεργίνης αναφέρθηκαν στην αναμέτρηση.

Τρίκαλα BC Aries και Απόλλων Π. Carna στην πρεμιέρα της Stoiximan.gr Basket League είχαν δύσκολους αντιπάλους, που έχουν αντικειμενικά υψηλότερους στόχους και έτσι γνώρισαν τη ήττα. Οι Θεσσαλοί από τον Άρη στη "Nick Galis Hall", οι Πατρινοί στην έδρα τους από την ΑΕΚ. Στη δεύτερη αγωνιστική συγκρούονται στην κλειστό των Τρικάλων και οι δύο ομάδες στοχεύουν στο πρώτο τους ροζ φύλλο αγώνα. Ακριβώς σ' αυτό το πλαίσιο κινήθηκαν τα blogs στον ΕΣΑΚΕ των Δημήτρη Βεργίνη και Νίκου Καλλέ, παικτών του Απόλλωνα και των Τρικάλων αντίστοιχα.

Το blog του Δημήτρη Βεργίνη

Καλησπέρα σε όλους, εδώ είμαστε για δεύτερη εβδομάδα για να κάνουμε το ταμείο της πρεμιέρας με την ΑΕΚ και παράλληλα να δούμε τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουμε στο εκτός έδρας παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής με τα Τρίκαλα.

Κόντρα στην ομάδα του Γιούρι Ζντοβτς καταφέραμε, παρά τα προβλήματα μας, να είμαστε ανταγωνιστικοί για τρία δεκάλεπτα. Βέβαια, πιστεύω ότι δεν κρατήσαμε τη συγκέντρωση μας στο δεύτερο ημίχρονο και αυτό το πληρώσαμε καθώς η ΑΕΚ είναι μια ομάδα πλήρης και ήταν δεδομένο ότι θα εκμεταλλευτεί το κάθε λάθος μας είτε στην επίθεση είτε στην άμυνα. Δυστυχώς το αποτέλεσμα για εμάς είναι αρνητικό όμως σίγουρα θα λέγαμε ότι ήταν μια ήττα εντός προγράμματος κόντρα σε μια ομάδα που και φέτος έχει βάλει τον πήχη ψηλά και θέλει να πρωταγωνιστήσει.

Πλέον, έχοντας στη σύνθεση μας δύο νέους παίκτες, τον Άντονι Χίκι και τον Τσέντομιρ Βίτκοβατς θα κοιτάζουμε το παιχνίδι με τα Τρίκαλα όπου στόχος μας είναι να πετύχουμε την πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα. Ξέρουμε ότι η αποστολή που έχουμε είναι επικίνδυνη όπως επίσης γνωρίζουμε και τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουμε όμως πιστεύω ότι οι δύο νέοι παίκτες σε συνδυασμό και με την επιστροφή του Έντιν Μπαβτσιτς θα μας βοηθήσουν να χαμογελάσουμε για πρώτη φορά φέτος στο πρωτάθλημα.

Όλη την εβδομάδα μαζί με τον προπονητή μας προσπαθούμε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται για αυτό το παιχνίδι. Ξέρουμε ότι βρισκόμαστε στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, όμως επειδή η αρχή είναι το ήμισυ του παντός θέλουμε να βάλουμε τις βάσεις για να μπορέσουμε μέσα από μια αξιόλογη πορεία να πετύχουμε τον στόχο μας.

Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο, άλλωστε όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί ιδιαίτερα όμως το σημαντικό είναι όλοι μας να δίνουμε το 100% και να παλεύουμε μέχρι τέλους. Η στήριξη των φιλάθλων μας κυρίως στα εντός έδρας παιχνίδια είναι πολύ σημαντική για εμάς και περιμένουμε και τους πιο… τολμηρούς φίλους της ομάδας μας να είναι δίπλα μας και στα εκτός έδρας παιχνίδια.

Το blog του Νίκου Καλλέ

Καλησπέρα σε όλους

Η εβδομάδα που διανύουμε είναι για την ομάδα μας εξαιρετικής σημασίας. Για μια καινούργια ομάδα όπως εμείς μπαίνει πολύ νωρίς το «πρέπει» στο ερχόμενο παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Οι περισσότεροι συμπαίκτες μου παίζουν για πρώτη φορά σε ένα τόσο σκληρό αμυντικά και τακτικά πρωτάθλημα όπως η Α1. Ο ενθουσιασμός και η θέληση που δείχνουμε όμως καθημερινά είμαι σίγουρος πως θα είναι το βασικό όπλο μας το Σάββατο

Στο προηγούμενο παιχνίδι επισκιάστηκαν τα πάντα από έναν πολύ άσχημο τραυματισμό του συναθλητή μας Σανικίτζε. Σε μια εντελώς ανύποπτη φάση είχε μια άσχημη στιγμή και όλοι από την ομάδα μου του στέλνουμε τις θερμότερες ευχές μας για ταχεία ανάρρωση. Το χειροκρότημα των φιλάθλων που παρακολουθούσαν το παιχνίδι καθώς και η ψυχραιμία που έδειξε ο ίδιος στην συνέχεια είμαι σίγουρος πως θα τον βοηθήσουν να επανέλθει πιο δυνατός

Φυσικά την Τετάρτη ξεκίνησε το καλύτερο πρωτάθλημα στην Ευρώπη, η Euroleague. To φετινό σύστημα θεωρώ είναι πιο δίκαιο καθώς όλοι παίζουν με όλους και δεν υπάρχει αδιάφορο παιχνίδι, καθώς κάθε αποτέλεσμα μετράει στην συνέχεια της διοργάνωσης. Ας ευχηθούμε όλοι Ολυμπιακός και ΠαναθηναΪκός να φτάσουν όσο πιο μακριά γίνεται

Καλή συνέχεια σε όλους

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ