STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Βεργίνης: "Άνοιξε η όρεξή μας"

Βεργίνης: "Άνοιξε η όρεξή μας"
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Βεργίνης τονίζει πως οι αναμετρήσεις με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ άνοιξαν την όρεξη των παικτών του Απόλλωνα Πατρών, με τον Αβραάμ Καλλινικίδη να σχολιάζει το παιχνίδι από την οπτική του Αρκαδικού.

Ο Απόλλων Πατρών υποδέχεται τον Αρκαδικό (21/11, 17:00) στο ντέρμπι της Πελοποννήσου για την 7η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Ο Δημήτρης Βεργίνης σχολίασε την αυριανή μονομαχία με τους νεοφώτιστους, τονίζοντας πως οι καλές εμφανίσεις των "μελανόλευκων" απέναντι σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ τούς άνοιξαν την όρεξη. Όσο για τον Άκη Καλλινικίδη; Στάθηκε στην ήττα από τον Παναθηναϊκό και τα "πρέπει" που συνοδεύουν την αγωνιστική παρουσία της ομάδας του Γιάννη Καστρίτη.

Το blog του Δημήτρη Βεργίνη

Λίγες ώρες έχουν απομείνει για να φθάσει στο τέλος της μία σκληρή εβδομάδα, σε επίπεδο προετοιμασίας. Όλες αυτές τις ημέρες δουλέψαμε πάρα πολύ, γιατί μπροστά μας έχουμε ένα κρίσιμο παιχνίδι με αντίπαλό μας τον Αρκάδικο στο οποίο η νίκη είναι μονόδρομος. Είναι από τα παιχνίδια που καθορίζουν τη δυναμική μιας ομάδας και ξεκαθαρίζουν τους στόχους της. Αυτό το γνωρίζουμε πολύ καλά, τόσο εγώ, όσο και οι συμπαίκτες μου, γι’ αυτό και υπό την τεχνική καθοδήγηση του προπονητή μας, Κώστα Μέξα "διαβάσαμε" τον αντίπαλό μας και έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για να "χτυπήσουμε" το παιχνίδι και να πανηγυρίσουμε το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα μέσα στην Πάτρα.

Η αλήθεια είναι ότι άνοιξε η όρεξή μας από τις θετικές εμφανίσεις κόντρα στον Παναθηναϊκό και στην ΑΕΚ, όμως, όπως είπα και την προηγούμενη εβδομάδα ζητούμενο για εμάς πλέον είναι τα αποτελέσματα. Ειδικά στο παιχνίδι με την ΑΕΚ στο οποίο είχαμε θετική παρουσία και φθάσαμε πολύ κοντά στη νίκη που θα πετυχαίναμε αν δεν μας στοίχιζαν κάποια λάθη σε κρίσιμα σημεία, δείξαμε τη δυναμική μας και πλέον είμαστε έτοιμοι να εξαργυρώσουμε αυτές τις καλές μας εμφανίσεις με μία μεγάλη νίκη κόντρα στον Αρκαδικό. Για να έλθει όμως το Σάββατο η νίκη καθοριστικό ρόλο θα παίξει και ο φίλαθλος κόσμος μας, τον οποίο θέλω να καλέσω να βρεθεί κοντά μας, δίνοντάς μας με τον παλμό του ώθηση για την επικράτηση.

Το ραντεβού μας πλέον είναι γνωστό, φθάνει ο κόσμος να είναι συνεπής και να μας στηρίξει σ’ ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της χρονιάς.

Το blog του Άκη Καλλινικίδη

Φίλες και φίλοι γεια σας. Τη στιγμή που σας γράφω αυτές τις λέξεις είμαστε καθ' οδόν για Πάτρα όπου το Σάββατο δίνουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με τον Απόλλωνα.

Πριν φτάσουμε, όμως σε αυτό το ματς, θέλω μέσα από την καρδιά μου, εκφράζοντας πιστεύω και τους συμπαίκτες μου, να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που την περασμένη Δευτέρα γεμίσατε το ΔΑΚ Τρίπολης και δημιουργήσατε μια φανταστική ατμόσφαιρα.

Όπως κάθε παιχνίδι έτσι και σ' αυτό "παλέψαμε" και είχαμε πολλά να μάθουμε. Υπήρχαν ενδιαφέροντα στοιχεία στο παιχνίδι μας, τα οποία επισήμανε ο προπονητής μας όλη την εβδομάδα και οφείλουμε να τα δείξουμε και στην αναμέτρηση της Πάτρας. Αυτό το ματς είναι από εκείνα με ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο με εμάς. Από αυτό και μόνο αντιλαμβάνεται ο καθένας το πόσο σημαντικό είναι για εμάς.

Πρέπει, λοιπόν, από το τζάμπολ και έπειτα να είμαστε απόλυτα σοβαροί και πειθαρχημένοι στα "θέλω" του κόουτς. Αν κάνουμε όλα όσα μας πει και πάρουμε τη νίκη θα έχουμε κάνει ένα αποφασιστικό βήμα προς τον στόχο μας, που δεν είναι άλλος από την παραμονή στην κατηγορία.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ