STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Βασιλόπουλος: "Αντί να είμαστε οι πρώτοι μάγκες..."

Βασιλόπουλος: "Αντί να είμαστε οι πρώτοι μάγκες..."
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος και ο Άκης Καλλινικίδης έγραψαν τις σκέψεις τους για την αναμέτρηση του Κοροίβου με τον Αρκαδικό (26/3, 17:00) που θα κρίνει πολλά στη μάχη της παραμονής στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Το κρισιμότερο παιχνίδι της χρονιάς -μέχρι το επόμενο- δίνουν το Σάββατο (26/3, 17:00) ο Κόροιβος με τον Αρκαδικό, με φόντο την παραμονή στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Οι δύο ομάδες κοντράρονται στο κλειστό της Αμαλιάδας με τον νικητή να κάνει αποφασιστικό βήμα για τη σωτηρία, την ώρα που ο ηττημένος θα βρεθεί πιο κοντά στον υποβιβασμό και την επιστροφή στη δεύτερη κατηγορία. Διαβάστε τι έγραψαν οι Παναγιώτης Βασιλόπουλος και Άκης Καλλινικίδης στο προσωπικό τους blog στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Το blog του Παναγιώτη Βασιλόπουλου

Κοίτα που φτάσαμε λοιπόν να έχουμε το Σάββατο έναν τελικό. Μα θα πει κάποιος στους τελικούς κρίνονται οι τίτλοι, εσείς δεν θα πάρετε κούπα αν κερδίσετε. Μην πάρουμε τίποτα άλλο στο τέλος φοβάμαι και από εκεί που θα μπορούσαμε να είμαστε οι πρώτοι μάγκες και να μιλάνε όλοι για εμάς φτάσαμε στο σημείο να πρέπει να κερδίσουμε για να παραμείνουμε κατηγορία. Αλλά από την άλλη είναι πως θα το δεις, γιατί και ο Ολυμπιακός σήμερα παίζει έναν τελικό που πρέπει να κερδίσει για να συνεχίσει.

Κοίτα να δεις που γίναμε Ολυμπιακός,αν είχαμε κερδίσει και τον Παναθηναϊκό θα ήμασταν σχεδόν ίδιες ομάδες. Φυσικά αστειεύομαι, γιατί τα παιχνίδια του Σαββάτου αν τα δεις με περισσότερη σοβαρότητα ή πίεση το μόνο που μπορεί να καταφέρουμε είναι από το άγχος να μην μπορούμε να βάλουμε καλάθι. Οπότε ας πάμε να το απολαύσουμε γιατί είναι από τα παιχνίδια που δεν συναντάς κάθε μέρα. Κοίτα να δεις που φτάσαμε στο σημείο να το ζήσουμε κ αυτό. Αλλά τα πάντα είναι μια εμπειρία,το θέμα είναι πως θα την αξιοποιήσεις για να γίνεσαι καλύτερος σε όσα πιο πολλά επίπεδα γίνεται...

Οι καινούριες προσθήκες είναι πολύ καλοί παίκτες και μακάρι να τους είχαμε από την αρχή της σεζόν.

Το blog του Άκη Καλλινικίδη

Φίλες και φίλοι μου καλησπέρα σας. Φτάνουμε σιγά σιγά προς το φινάλε του πρωταθλήματος και παράλληλα αυτής εδώ της στήλης. Μια χρονιά που ακόμα όμως δεν έχει φανερώσει όλα όσα κρύβει για εμάς στην Τρίπολη.

Το προηγούμενο παιχνίδι κύλησε καλά για εμάς κόντρα στα Τρίκαλα. Για μια ακόμα φορά βγάλαμε στο παρκέ όσα μας είχαν πει οι προπονητές μας και η αναμέτρηση κύλησε ομαλά. Αυτή τη νίκη την χρειαζόμασταν τόσο για ψυχολογικούς λόγους όσο και για να είμαστε «ζωντανοί» και να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε τα πάντα στην Αμαλιάδα.

Είναι τέτοια η φετινή διοργάνωση που τα πάντα για μια ακόμα χρονιά θα κριθούν μέχρι το φινάλε. Αυτό είναι που μας δίνει την δυνατότητα σε ένα παιχνίδι να παίξουμε επί της ουσίας μια ολόκληρη χρονιά. Το Σάββατο, στην Αμαλιάδα, αντιμετωπίζουμε τον Κόροιβο, μια ομάδα όπου στην Τρίπολη ηττηθήκαμε με έναν τρόπο που μας πλήγωσε πολύ και μας… άλλαξε τον σχεδιασμό μας αλλά και την ψυχολογία μας.

Πλέον, αυτή την αγωνιστική ταξιδεύουμε στην Αμαλιάδα θέλοντας να κάνουμε το καλύτερο για εμάς. Η νίκη είναι μονόδρομος και όποιος καταφέρει να κερδίσει θα έχει κάνει το σημαντικότερο βήμα για παραμονή στην κατηγορία. Όλη την εβδομάδα δουλέψαμε πολύ, δουλέψαμε καλά με τους προπονητές και τους συμπαίκτες μου και είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε ότι παραπάνω και ότι καλύτερο μπορούμε. Ξέρουμε πως θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που έχει αλλάξει πολύ το τελευταίο διάστημα, ενώ παράλληλα θα βρεθούμε μπροστά σε ένα πολύ θερμό κοινό. Δεν επηρεαζόμαστε όμως και θα ταξιδέψουμε για τη νίκη.

Υ.Γ.: Για μια ακόμα φορά, είμαστε αναγκασμένοι να παρακολουθήσουμε φρικιαστικές εικόνες στα ΜΜΕ, εικόνες που σε κανέναν… φυσιολογικό άνθρωπο δεν αρέσουν. Όσο και να προσπαθείς να ερμηνεύσεις και, ίσως, να καταλάβεις τον φανατισμό και το πάθος για μια θρησκείας, αυτομάτως καταλαβαίνεις πως το… μίσος που έχει δημιουργηθεί από όλο αυτό, είναι τουλάχιστον σοκαριστικό.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ