STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Βασιλειάδης: "Βάλτε την εθνική ομάδα πάνω απ' όλα"

Βασιλειάδης: "Βάλτε την εθνική ομάδα πάνω απ' όλα"

Την εθνική ομάδα πάνω απ' όλα βάζει ο Γιώργος Βασιλειάδης και το ίδιο κάλεσε να κάνουν και οι ομάδες της Basket League στο πλαίσιο της κλήρωσης του νέου πρωταθλήματος.

Με την FIBA και την EuroLeague να βρίσκονται σταθερά σε κόντρα και μην βρίσκουν μία λύση στο καλεντάρι (και) της νέας χρονιάς, ο Γιώργος Βασιλειάδης έκανε μία δήλωση με... πολύ νόημα στο πλαίσιο της κλήρωσης της Basket League για τη σεζόν 2018-19 . Ο υφυπουργός αθλητισμού τόνισε ότι η εθνική ομάδα πρέπει να είναι πάνω απ' όλα.

" Περιφρουρήστε την εθνική ομάδα. Να βάλουμε όλοι τις εθνικές ομάδες πάνω απ' οτιδήποτε άλλο. Να μην στερήσουμε από τον κόσμο την εθνική ομάδα και να φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο", τόνισε ο κ. Βασιλειάδης, που πρόσθεσε αναφορικά με το νέο πρωτάθλημα της Basket League:

" Όλα ξεκινούν από την κλήρωση σε ένα νέο πρωτάθλημα που θα ξαναβρίσκεται στο σπίτι όλων των Ελλήνων. Καταφέρνουμε και ξαναβάζουμε το μπάσκετ εκεί που του αξίζει. Από εκεί και πέρα εύχομαι να λειτουργήσουμε όλοι με ηρεμία και ψυχραιμία. Ψυχραιμία λοιπόν".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ