STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Τζόρτζεβιτς: "Ψάξαμε να βρούμε ενέργεια"

Τζόρτζεβιτς: "Ψάξαμε να βρούμε ενέργεια"

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς παρουσιάστηκε λακωνικός μετά το τέλος του αγώνα με την Καβάλα, ενώ ο Στιβ Γιατζόγλου τόνισε πως η ομάδα του συνεχίζει να πιστεύει στο θαύμα της παραμονής.

Ο Παναθηναϊκός πέρασε δύσκολο απόγευμα στην Καβάλα, μέχρις ότου "πατήσει το γκάζι" στο τρίτο δεκάλεπτο και ξεφύγει στο σκορ. Οι "πράσινοι" πήραν το δίποντο απέναντι στους νεοφώτιστους , με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς να δηλώνει μετά το τέλος της αναμέτρησης:

" Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι σίγουρα και όπως λέμε στο τέλος της σεζόν και όπως λέμε και στη Σερβία, όλες οι ομάδες παίζουν με το μαχαίρι στα δόντια. Θέλουν όλοι να παλέψουν. Ξέρω πως ο κόουτς Γιατζόγλου είναι σκληρός προπονητής και θα είχαμε ένα δύσκολο βράδυ. Προετοιμαστήκαμε για το ματς αυτό, είχαμε μόνο τρεις μέρες μετά το ματς της Τουρκίας. Ψάξαμε να βρούμε ενέργεια γιατί ξέραμε πως θα είχαμε δυσκολίες. Το σημαντικό είναι πως επιστρέφουμε με νίκη και ετοιμαζόμαστε για το επόμενο. Εμείς πρέπει να μείνουμε και να ήμαστε συγκεντρωμένοι 100% σε όλα τα ματς".

Από την πλευρά του, ο Τζέιμς Φελντέιν επεσήμανε πως " ήταν ένα σκληρό ματς και στο πρώτο μέρος δεν παίξαμε καλή άμυνα και έτσι δε μπορέσαμε να βρούμε το ρυθμό μας. Στη συνέχεια ανεβάσαμε ρυθμό, πιέσαμε και είχαμε δημιουργήσαμε τις σωστές ευκαιρίες, οι παγίδες δούλεψαν και φυσικά πήραμε αυτό που θέλαμε τελικά για μας".

Στην αντίπερα όχθη, ο Στιβ Γιατζόγλου σχολίασε πως " κάναμε ό,τι μπορούσαμε σήμερα. Πήραμε τα καλά μαντάτα χθες. Δεν εξαρτάται φυσικά από εμάς. Εάν κερδίσουμε τα δύο επόμενα ματς υπάρχει ελπίδα με συνδυασμό αποτελεσμάτων. Όλοι πάνε με τη λογική και εγώ λέω πως η λογική είναι η καταστροφή της ελπίδας, σπουδαία πράγματα δε θα γίνονταν. Δείξαμε πως η ήττα στη Ρόδο ήταν μία παρένθεση", με τον Σωκράτη Γκέλιο να καταλήγει: " Το παιχνίδι ήταν δύσκολο όμως στη μεγαλύτερη χρονική περίοδο τον κοιτάξαμε στα ίσια τον Παναθηναϊκό. Στο ματς της Τρίπολης η νίκη είναι μονόδρομος και θα παίξουμε για να την πάρουμε".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ