STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Τζόρτζεβιτς: "Ο Ουίλιαμς είναι παίκτης με υψηλό I.Q"

Τζόρτζεβιτς: "Ο Ουίλιαμς είναι παίκτης με υψηλό I.Q"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς τόνισε πως ο Έλιοτ Ουίλιαμς είναι ένας παίκτης με υψηλό μπασκετικό I.Q, ενώ δήλωσε πως ο Μαρκέζ Χέινς αποτελεί προσωπικότητα μέσα στα αποδυτήρια της ομάδας του. Καστρίτης: "Είχαμε καλά διαστήματα".

Αναλυτικά τα όσα ειπώθηκαν στην συνέντευξη Τύπου στο ΟΑΚΑ, μετά το τέλος της αναμέτρησης Παναθηναϊκός - Αρκαδικός (90-69).

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Αλεξάντερ Τζόρτζεβιτς, σχολίασε: " Την τελευταία εβδομάδα ή μάλλον τις τελευταίες δέκα μέρες είχαμε κάποιες προσθήκες στο ρόστερ μας, ενώ αντιμετωπίζουμε κάποια προβλήματα τραυματισμών. Μέσα στο παρκέ κάναμε κάποια καλά και κάποια κακά. Κάναμε εύκολα λάθη και επιτρέψαμε στους αντιπάλους να επιστρέψουν στο ματς. Ήταν μια καλή νίκη, κοιτάζουμε μπροστά. Βάζουμε τα νέα παιδιά στα συστήματά μας και αυτό είναι σημαντικό.Ξεκινήσαμε καλά συγκεντρωμένα και δυνατά. Είχαμε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουμε όλους τους παίκτες μας, τους περισσότερους εκ των οποίων για είκοσι λεπτά και πάνω.

Είναι πολύ σημαντικό το ματς με τον ΠΑΟΚ. Δουλεύουμε πολύ καλά και η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια είναι εξαιρετική. Είναι πολύ σημαντικό για την πορεία μας στο ελληνικό πρωτάθλημα το συγκεκριμένο παιχνίδι. Εύχομαι να μπουν σύντομα και στα συστήματά μας οι νέοι παίκτες. Μας έδωσαν περισσότερη ενέργεια, περισσότερο βάθος και περισσότερες επιλογές".

Αναφορικά με τους Έλιοτ Γουίλιαμς και Μαρκέζ Χέινς, είπε: "Η αλήθεια είναι ότι όχι μόνο είχε λίγες προπονήσεις αλλά και σύντομες λόγω του βεβαρυμμένου προγράμματος. Οι πληροφορίες και οι οδηγίες που λαμβάνει από εμάς είναι πολλές. Είναι ένας παίκτης με υψηλό μπασκετικό IQ. Δεν είναι εγωιστής, μοιράζει τη μπάλα, πασάρει, κάτι που κάνει από την πρώτη στιγμή που ήρθε στην ομάδα.

Όσο περνούν οι μέρες θα καταλαβαίνει ακόμη καλύτερα το ρόλο του. Περιμένουμε μας βοηθήσει με τη δημιουργία, τη διεισδυτικότητα και τα γρήγορα πόδια του. Και όχι μόνο ο Γουίλιαμς αλλά και ο Χέινς που έδειξε πως είναι μια πολύ καλή προσωπικότητα. Και αυτό για μένα είναι πιο σημαντικό και από την απόδοση του κάθε παίκτη. Θέλω να υπάρχουν καλές προσωπικότητες στα αποδυτήρια".

Καλάθης: "Μπήκαμε δυνατά στην άμυνα"

Ο πλέι-μέικερ του Παναθηναϊκού, Νικ Καλάθης, σχολίασε: "Ήταν μια καλή νίκη. Μπήκαμε δυνατά στο παιχνίδι, ειδικά στην άμυνα. Είχαμε κάποια πάνω-κάτω κατά τη διάρκεια του ματς. Τα νέα παιδιά πήραν χρόνο συμμετοχής και βρίσκουν ρυθμό. Μέσα από τους αγώνες θα γίνουν καλύτεροι".

Καστρίτης: "Η διαφορά δυναμικότητας ήταν μεγάλη"

Ο προπονητής του Αρκαδικού, Γιάννης Καστρίτης, σχολίασε: "Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη δικαιότατη νίκη του. Δεν μπορούμε να πούμε πολλά για το ματς και για την εξέλιξή του. Η διαφορά δυναμικότητας ήταν μεγάλη. Εμείς είχαμε να αντιμετωπίσουμε τη σημαντική απώλεια του Καλλινικίδη, ενώ στο ζέσταμα προέκυψε πρόβλημα με τον Καββαδά. Άπαντες στην ομάδα σκεφτόμαστε τον καθοριστικής σημασίας αγώνα της Δευτέρας με τον Απόλλωνα. Έχουμε λίγες ημέρες να προετοιμαστούμε κατάλληλα ώστε να πάρουμε τη νίκη. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό με υγεία για όλους τους αθλητές".

Γιάννης Καραμαλέγκος: "Ήταν ένα δυνατό ματς απέναντι σε μια από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Ήρθαμε εδώ να κάνουμε το παιχνίδι μας. Είχαμε πολύ καλά διαστήματα, αλλά θέλουμε να βελτιώσουμε τη διάρκεια στο παιχνίδι μας. Τη Δευτέρα θα δώσουμε έναν τελικό με τον Απόλλωνα Πάτρας. Θα κάνουμε τα πάντα για τη νίκη. Καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό, του εύχομαι τα καλύτερα".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ