STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Τζόρτζεβιτς: "Κάποιοι δεν στάθηκαν όπως έπρεπε"

Τζόρτζεβιτς: "Κάποιοι δεν στάθηκαν όπως έπρεπε"

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς κάθε άλλο παρά ικανοποιημένος ήταν από την εικόνα της ομάδας του στο παιχνίδι με τον Κόροιβο (88-76) εστιάζοντας στη συμπεριφορά των νεότερων ηλικιακά παικτών του. Τι δήλωσε ο Χάρης Μαρκόπουλος.

Ο Παναθηναϊκός νίκησε τον Κόροιβο (88-76) αλλά δεν στάθηκε όπως έπρεπε στο παρκέ του ΟΑΚΑ. Κάτι που προβλημάτισε ιδιαίτερα τον Σάσα Τζόρτζεβιτς, ο οποίος μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε:

" Δεν ήταν εύκολη νίκη. Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, ίσως λόγω της σκληρής προπόνησης που κάναμε χθες. Θέλουμε να βάλουμε πράγματα στο παιχνίδι μας. Είχαμε δύο πεντάλεπτα καλής αμυντικής συμπεριφοράς. Από την άλλη, κάθε φορά που ήμασταν στο +10 ή στο +20 αφήναμε τον Κόροιβο να επιστρέψει στο σκορ. Αυτό δεν είναι αποδεκτό, αλλά γινοταν λόγω των αλλαγών που κάναμε.

Κάποιοι δεν στάθηκαν όπως έπρεπε κι αυτό θα πρέπει να τους απασχολήσει. Θέλαμε, επίσης, να ξεκουράσουμε κάποιους παίκτες για τα παιχνίδια που ακολουθούν. Δεν υπάρχουν πολλά ακόμη να πούμε. Ο Κόροιβος εκμεταλλεύτηκε τα λάθη μας, ειδικά στην αρχή του αγώνα κι ο κόουτς Χάρης Μαρκόπουλος έβγαλε κάποιες ωραίες ιδέες. Ο Κόροιβος είχε 14/24 τρίποντα, ήταν ένας παράγοντας που τον κρατούσε κοντά στο σκορ κάθε φορά", ενώ εξήγησε πως από το παιχνίδι με τον Κόροιβο " κρατώ την κακή αμυντική συμπεριφορά κάποιων, ειδικά αυτών που πρέπει να παλέψουν για να κερδίσουν κάποια λεπτά. Έχουμε το παράδειγμα των παλιών που παλεύουν πολύ στην άμυνα, οπότε δεν γίνεται οι πιο νέοι να σκέφτονται διαρκώς την επίθεση".

Σε ό,τι αφορά τον Βινς Χάντερ σχολίασε: " Ο Βινς είναι κάθε μέρα καλύτερος. Είναι αυτό που ψάχναμε και βελτιώνεται διαρκώς. Αυτό που θέλαμε απόψε ήταν να δώσουμε λεπτά στον Παπαγιάννη, για να πάρει εμπειρίες. Σταδιακά κι ο Βινς κατανοεί καλύτερα το παιχνίδι μας και μπαίνει μέσα σε αυτό. Πιστεύω ότι θα βελτιωθεί ακόμη περισσότερο στο μέλλον".

Από μέρους του, ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα είπε: " Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε καλά, όπως έδειχνε το σκορ. Ευτυχώς μετά το ημίχρονο ανεβάσαμε την ενέργειά μας, πήγαμε τη διαφορά στο +20. Σε τέτοιου είδους παιχνίδια πρέπει να παρουσιάζεις αυτά που δουλεύεις στην προπόνηση και να ετοιμαστείς για το επόμενο παιχνίδι της Euroleague. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτά που λέμε στην προπόνηση. Είναι η δουλειά μας, αυτό πρέπει να κάνουμε", ενώ σε ερώτηση για τον αγώνα με την Νταρουσάφακα που ακολουθεί και το τρομοκρατικό χτύπημα στην Κωνσταντινούπολη, σχολίασε πως " ξέρουμε τι έγινε και είμαστε λυπημένοι γι αυτό. Είναι τραγωδία. Η δουλειά μας είναι να παίζουμε μπάσκετ και αυτό θα πάμε να κάνουμε".

Μαρκόπουλος: "Ό,τι κι αν γίνει, θα έχουμε ευκαιρίες"

Από την πλευρά του, ο Χάρης Μαρκόπουλος δήλωσε αρχικά πως "ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος στους περισσότερους τομείς. Αν μιλήσω για τη δική μου ομάδα, νομίζω ότι κάναμε μια αξιέπαινη προσπάθεια, αλλά μας στοίχισε το τρίτο δεκάλεπτο. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη διαφορά και δεν καταφέραμε να επιστρέψουμε. Κοιτάμε τον αγώνα με τον Αρκαδικό, που ακολουθεί. Κάθε παιχνίδι έχει τη δική του ιδιομορφία και είναι διαφορετικό. Σίγουρα δεν είμαστε η καλύτερη ομάδα στο περιφερειακό σουτ. Καταλαβαίνετε κι εσείς πόσο μεγάλη πίεση υπάρχει για ομάδες που προσπαθούν να επιβιώσουν. Σήμερα, χωρίς πίεση, βάλαμε πολλά σουτ", ενώ σε ερώτηση για τον "τελικό" που ακολουθεί με τον Αρκαδικό, απάντησε:

" Το πρωτάθλημα είναι ένας μαραθώνιος. Πρέπει να είμαστε περήφανοι για το ξεκίνημα μας, αλλά από εκεί κα ιπέρα σπαταλήσαμε κάποιες ευκαιρίες για να μην είμαστε πλέον σε αυτή τη θέση. Θα υπάρχει η επόμενη ημέρα, είτε είναι νικηφόρο είτε όχι. Ό,τι κι αν γίνει θα έχουμε κι άλλες ευκαιρίες στα παιχνίδια που ακολουθούν".

Τέλος, ο Αλεξάντερ Τσάπιν δήλωσε πως " παίξαμε σκληρά, προσπαθήσαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Ήμασταν κακοί στην τρίτη περίοδο, όταν ο Παναθηναϊκός πήρε τη διαφορά. Δώσαμε ό,τι είχαμε και είμαστε έτοιμοι για τα επόμενα παιχνίδια που είναι ακόμη πιο σημαντικά για εμάς", ενώ κατέληξε: " Μπορούμε να τα καταφέρουμε. Όλοι ξέρετε πως περνάμε μία δύσκολη κατάσταση με παίκτες να αποχωρούν, αλλά είμαστε συγκεντρωμένοι στο μπάσκετ και πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ