STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Τζόρτζεβιτς: "Η μπάλα πρέπει να είναι χρυσάφι!"

Τζόρτζεβιτς: "Η μπάλα πρέπει να είναι χρυσάφι!"

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς εξήγησε ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να αποφύγει τα λάθη ενόψει της συνέχειας και εξήγησε ότι οι "πράσινοι" θα τα δώσουν όλα για τη νίκη στην αναμέτρηση με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν, στο ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός ξεπέρασε το εμπόδιο των Τρικάλων και πλέον στρέφεται στην προσεχή αναμέτρηση με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν (17/3, 21:15), εκεί όπου οι "πράσινοι" θα διεκδικήσουν την πρώτη τους νίκη έπειτα από τρεις σερί ήττες στη regular season και το Top-16 της Euroleague από την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς υπενθύμισε το σερί που "τρέχει" η Λοκομοτίβ ενώ στάθηκε στα λάθη των "πράσινων" απέναντι στα Τρίκαλα: "Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς ενώ είχαμε προβλήματα με δύο παίκτες σε αυτή την αποστολή, τους Ουίλιαμς και Διαμαντίδη. Είχαμε την ενέργεια που χρειαζόταν για αυτό το παιχνίδι αλλά πιστεύω ότι η μπάλα πρέπει να είναι «χρυσάφι»! Νομίζω ότι τα λάθη που κάναμε ήταν πολλά. Δύο παίκτες απο τα Τρίκαλα είχαν πολύ καλή εμφάνιση, ο Μπράουν στο πρώτο και στην συνέχεια ο Σόκο, είναι καλοί σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, και αποτέλεσαν ένα τεστ για εμάς. Έπρεπε να απαντήσουμε στο ψηλό παιχνίδι των Τρικάλων χαμηλώνοντας τους ψηλούς μας.

Από εκεί και πέρα κάτι που δουλεύουμε πολύ το τελευταίο διάστημα είναι να γυρίζει η μπάλα και κάθε φορά που είχαμε παραπάνω από πέντε πάσες στην επίθεση, λειτουργήσαμε και βρήκαμε λύσεις. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι το οποίο είναι ενάντια σε έναν μεγάλο αντίπαλο από τον οποίο έχουμε χάσει τρεις φορές και θέλουμε να προετοιμαστούμε σωστά και να τα δώσουμε όλα για την νίκη. Συγχαρητήρια στην ομάδα των Τρικάλων, είναι μια ομάδα που αναγκάστηκε μέσα στην σεζόν να κάνει πολλές αλλαγές. Καλή τύχη και καλή συνέχεια".

Τους παίκτες του Παναθηναϊκού εκπροσώπησε ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς: "Παίζαμε σε ένα γήπεδο στο οποίο ξέραμε ότι θα είναι δύσκολα, ξέραμε ότι χρειαζόταν σαράντα λεπτά συγκέντρωσης για να μην δώσουμε κανένα περιθώριο στα Τρίκαλα καθώς αποτελούν μια καλή ομάδα ειδικά εντός έδρας. Από εκεί και πέρα υπήρξαν κάποια νεκρά διαστήματα κατά τα οποία δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι, κρατάμε την νίκη και ευχαριστούμε τον κόσμο του Παναθηναϊκού που για ακόμα μια φορά ήτανε μαζί μας".

Τζόρτζεβιτς: "Η μπάλα πρέπει να είναι χρυσάφι!"

Φλεβαράκης: "Να κλείσουμε τη σεζόν όπως θέλουμε"

Από την πλευρά του, ο Κώστας Φλεβαράκης επισήμανε: "Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την πολύ καλή ατμόσφαιρα και πραγματικά πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι τέτοια ατμόσφαιρα θέλουμε και στα δύο τελευταία παιχνίδια της χρονιάς με τον ΠΑΟΚ και τον Απόλλωνα Πατρών στην έδρα μας. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Τζόρτζεβιτς για τα καλά του λόγια αλλά όπως ξέρετε σε τέτοιου είδους παιχνίδια όλα τα καλά κρατάνε για δύο ώρες. Τώρα πάμε στα παιχνίδια που θα κρίνουν όλη την σεζόν. Για την άμυνα που παίξαμε το σκορ πήγε πολύ ψηλά, θεωρώ ότι μας στοίχισαν κάποια λάθη συν το τρομερό ποσοστό στα τρίποντα του Παναθηναϊκού που αυτή τη στιγμή είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρωλίγκας.

Κάναμε μία πολύ αξιοπρεπή προσπάθεια με πολύ μεγάλη μάχη αλλά σίγουρα τα λάθη που κάναμε απέναντι σε μία ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό τα πληρώνεις. Η συγκέντρωση είναι πως στα επόμενα τέσσερα ματς αρχής γενομένης από το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Αρκαδικό θα πάρουμε αυτό που πρέπει ώστε να κλείσουμε την σεζόν όπως την θέλουμε. Χρειάζεται συνεχή προσπάθεια και ελπίζουμε να μην έχουμε άλλες ατυχίες, περιμένουμε να επιστρέψει και ο Ρόμπινσον που σήμερα δεν αγωνίστηκε καθώς πάμε σε παιχνίδια που μπορεί να κρίνουν όλη την σεζόν και γι’ αυτό πρέπει να είμαστε όλοι συγκεντρωμένοι αρχικά σε κάθε προπόνηση και μετά σε κάθε παιχνίδι".

Ο Μπράντον Μπράουν δήλωσε: "Μπήκαμε πεινασμένοι στο παιχνίδι, παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, αμυντικά ήταν ένα από τα καλύτερα μας παιχνίδια, “σπάσαμε” κάποια συστήματα αλλά σαν σύνολο ήμασταν πολύ καλοί. Πρέπει να συγκεντρωθούμε για τα τέσσερα παιχνίδια που απομένουν, να κερδίσουμε ότι καλύτερο μπορούμε ώστε να κλείσουμε καλά την σεζόν. Αν περιορίσουμε τα λάθη μας θεωρώ ότι έχουμε τύχη στο παιχνίδι με τον Αρκαδικό το Σάββατο".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ