STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Τζόρτζεβιτς: "Είχαμε εντάσεις στα αποδυτήρια"

Τζόρτζεβιτς: "Είχαμε εντάσεις στα αποδυτήρια"
INTIME SPORTS

Όσα ειπώθηκαν στο ημίχρονο του αγώνα με το Ρέθυμνο βοήθησαν τον Παναθηναϊκό να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση στο δεύτερο ημίχρονο, όπως τόνισε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς. Τι σχολίασε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος.

Δια πυρός και σιδήρου πέρασε ο Παναθηναϊκός από το "Μελίνα Μερκούρη", αφού το +24 (84-60) της "πράσινης" επικράτησης είναι πλασματικό. Η ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς βρέθηκε στο -10 στα μισά της δεύτερης περιόδου, με όσα έγιναν στα αποδυτήρια κατά τη διακοπή του ημιχρόνου να βοηθούν την ομάδα να "ξυπνήσει" εν όψει του δεύτερου μέρους, όπως ανέφερε ο προπονητής του "τριφυλλιού".

" Είμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε. Ξέραμε ότι η έδρα ήταν πολύ δύσκολη και το Ρέθυμνο έχει μία πολύ καλή ομάδα. Εμείς δεν είχαμε σήμερα τον Βλάντο στην διάθεση μας και χάσαμε με τραυματισμό τον Κούζμιτς . Η ομάδα του Ρεθύμνου έπαιξε πολύ ένας εναντίον ενός και ήταν μπροστά στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο. Πήγαμε στα αποδυτήρια. Είχαμε κάποιες εντάσεις. Επιστρέψαμε στην επανάληψη και τα παιδιά έδειξαν πραγματικά ένα σκληρό πρόσωπο στην άμυνα και καταφέραμε και κερδίσαμε ", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος πρόσθεσε πως " ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι. Δεν ξεκινήσαμε τόσο καλά όσο θα έπρεπε. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Το Ρέθυμνο Cretan Kings είναι μία πολύ καλή ομάδα. Τιμώρησε τα λάθη μας στην άμυνα και έτσι έχτισε μία καλή διαφορά στο ημίχρονο. Στο ημίχρονο ο κόουτς μας ηρέμησε. Μας εξήγησε τι πρέπει να κάνουμε. Τρέξαμε το γήπεδο. Βάλαμε τα σημαντικά σουτ και έτσι πήραμε μία διαφορά 20 πόντων στο τέλος. Εύχομαι καλή σεζόν".

Σκουρτόπουλος: "Μας αδικεί το τελικό σκορ"

Τζόρτζεβιτς: "Είχαμε εντάσεις στα αποδυτήρια"
INTIME SPORTS

Συγχαρητήρια στον κόουτς και στην ομάδα του Παναθηναϊκού για τη νίκη και την μέχρι τώρα πορεία σε Ελλάδα και Ευρώπη. Βλέπω έναν Παναθηναϊκό πολύ ισχυρό. Ο κόουτς και οι συνεργάτες έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά και ξέρετε όλοι ότι στην Ευρώπη είμαστε φίλαθλοι των ομάδων αυτών", για να προσθέσει:

" Στο παιχνίδι μας μπήκαμε με πολύ μεγάλη διάθεση. Πιστεύω ήμασταν αρκετά καλά διαβασμένοι σε κάποιες ας το πούμε αδυναμίες του Παναθηναϊκού και μπορέσαμε να προηγηθούμε. Δυστυχώς κατά την διάρκεια του αγώνα και οι απουσίες μας και η κακή λειτουργία που ήρθε από την καλή άμυνα του Παναθηναϊκού δεν μας επέτρεψε να τον κοιτάξουμε στα «μάτια» για περισσότερη ώρα και να κλείσουμε με ένα καλύτερο τρόπο γιατί το τελικό σκορ πιστεύω ότι μας αδικεί. Για μας μόνο να μάθουμε από αυτό το ματς. Έτσι είπα και στα παιδιά. Πρέπει να τα χρησιμοποιήσουμε στην συνέχεια, καθώς έχουμε 6-7 παιχνίδια πολύ σημαντικά για το μέλλον το δικό μας στην Λίγκα. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και θα είμαστε".

Τέλος, ο Μάρκους Ρέλφορντ σχολίασε: " Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για μας. Νομίζω ότι ακολουθήσαμε πιστά το πλάνο στο πρώτο ημίχρονο σε άμυνα και επίθεση και ήμασταν μπροστά στο σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο ξέραμε ότι ο Παναθηναϊκός θα αντιδράσει. Πίεσε πολύ στην άμυνα. Είχαμε σκοράρει για 12 λεπτά 13 πόντους. Κάναμε αρκετά λάθη και επιτρέψαμε στον Παναθηναϊκό να τρέξει. Έβαλαν μεγάλα σουτ και το σκορ άνοιξε".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ