STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Τζόρτζεβιτς: "Δεν είμαι ευχαριστημένος με την εικόνα"

Τζόρτζεβιτς: "Δεν είμαι ευχαριστημένος με την εικόνα"
STOLISV

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει αήττητος στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ, αλλά αυτό δεν λέει κάτι στον Σάσα Τζόρτζεβιτς, ο οποίος δήλωσε πως δεν είναι απόλυτα ικανοποιημένος απ όσα είδε από τους παίκτες του κόντρα στον Αρκαδικό.

Το "έξι στα έξι" στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ είναι γεγονός για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος πέρασε νικηφόρα από την Τρίπολη. Οι "πράσινοι", που είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιημένοι από τη φιλοξενία των Αρκάδων, επικράτησαν του Αρκαδικού με 78-61 και πλέον στρέφουν την προσοχής τους στην αναμέτρηση με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν (20/11, 21:45), για την 6η αγωνιστική της Euroleague.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης με τους νεοφώτιστους, ο Σάσα Τζόρτζεβιτς δήλωσε πάντως πως δεν είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα του Παναθηναϊκού. " Ήταν ένα καλό παιχνίδι. Παίξαμε καλή άμυνα, αρχίσαμε και τελειώσαμε το ματς. Κάθε νίκη είναι σημαντική για εμάς και προχωράμε", ήταν η τοποθέτηση του Όγκνιεν Κούζμιτς, πριν πάρει τον λόγο ο προπονητής του "τριφυλλιού":

" Συμφωνώ με τον Όγκνιεν σε ένα πράγμα. Είναι μια σημαντική νίκη αλλά δεν είμαι πολύ ευχαριστημένος με την εικόνα. Έπρεπε να έχουμε κλείσει το παιχνίδι νωρίτερα. Ήμασταν πεισματάρηδες και κολλήσαμε στα τρίποντα λες και δίνουν 33 πόντους και όχι τρεις. Από την άλλη πλευρά, αμυντικά είχαμε φάουλ να δώσουμε αλλά οι παίκτες μου δεν το εκμεταλλεύονταν. Πρέπει να μάθουν να το εκμεταλλεύονται και να το αξιοποιούν και να το δουλέψουν", δήλωσε αρχικά και κατέληξε αναφερόμενος στον Αρκαδικό:

" Κάθε φορά που παίζουμε εκτός έδρας με υποδέχονται με αγάπη όλοι. Συγχαρητήρια στον Αρκαδικό αλλά και τον κόουτς. Σίγουρα δεν είναι ίδια η ποιότητα των παικτών μας, όμως το ρόστερ που έχει το εκμεταλλεύεται πολύ καλά. Μου άρεσε πως έπαιξαν οι ψηλοί του στο παρκέ, ενώ αν ο Νουούτινεν συνέχιζε να σκοράρει έτσι στα τρίποντα, θα είχαμε μεγάλο πρόβλημα. Καταφέραμε να εξουδετερώσουμε και τον Μπράουν, κάτι που ήταν κλειδί για τη νίκη".

Καστρίτης: "Να σταματήσουμε τα σκαμπανεβάσματα"

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Καστρίτης συνεχάρη αρχικά τον Παναθηναϊκό για τη νίκη του, πριν δηλώσει: " Μετά από ένα κακό παιχνίδι στη Ρόδο προσπαθήσαμε πολύ, συγκεντρωθήκαμε και δείξαμε καλά στοιχεία, γι' αυτό αξίζουν και συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Εμείς είμαστε μια νέα ομάδα, μια νέα ιδέα στην Α1, παίκτες, διοίκηση, κόσμος, όλοι. Πρέπει να περάσουμε από πολλά στάδια για να έρθουμε στα επίπεδα της κατηγορίας. Οι παίκτες μας έβγαλαν ενέργεια, έβγαλαν πάθος και διάθεση. Ένα ακόμα ζητούμενο για εμάς είναι να σταματήσουμε τα σκαμπανεβάσματα που έχουμε. Να διαχειριζόμαστε τη νίκη, την ήττα ακόμα και τα διαστήματα μέσα στο παιχνίδι. Πλέον, συγκεντρωνόμαστε στο παιχνίδι με την Πάτρα που είναι πάρα πολύ σημαντικό για εμάς".

Τέλος, ο Γιώργος Κοψαύτης, είπε: " Προερχόμασταν από μια δύσκολη εβδομάδα αλλά προετοιμαστήκαμε σκληρά. Ο Παναθηναϊκός είναι ένα τεράστιο μέγεθος. Κερδίσαμε κάποια πράγματα και πλέον πρέπει να τα αξιοποιήσουμε στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την παραμονή μας στην κατηγορία".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ