STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Τζέιμς Γκιστ: "Θέλω άλλο ένα banner στην οροφή του ΟΑΚΑ"

Τζέιμς Γκιστ: "Θέλω άλλο ένα banner στην οροφή του ΟΑΚΑ"

Ο Τζέιμς Γκιστ ανακηρύχθηκε ο MVP της 4ης αγωνιστικής στη Stoiximan.gr Basket League και μίλησε στο σάιτ του ΕΣΑΚΕ για την εμφάνισή του κόντρα στον Προμηθέα, καθώς και για τους στόχους του στη σεζόν που διανύουμε.

Ο Τζέιμς Γκιστ έκανε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του στη Stoiximan.gr Basket League στην εύκολη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Προμηθέα και κέρδισε παράλληλα και το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της 4ης αγωνιστικής. Μία ημέρα λοιπόν μετά το +31 που έβγαλε ο Αμερικανός φόργουορντ στο ranking, μίλησε στο σάιτ του ΕΣΑΚΕ για την εμφάνιση που συνοδεύτηκε και με ατομικό ρεκόρ για τον ίδιο.

" Είναι ωραίο το συναίσθημα να αναδεικνύεσαι MVP ανεξαρτήτως του αγώνα. Εκτιμώ τις τιμές. Ήταν ένα μεγάλο παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό γιατί είχαμε το ίδιο ρεκόρ νικών με τον Προμηθέα, 3-0, για το ποιος θα είναι πρώτος στο ελληνικό πρωτάθλημα. Τώρα είμαστε μόνοι μας στην κορυφή" τόνισε αρχικά ο Γκιστ.

- Μετά από πέντε χρόνια στους «πράσινους», τρία Πρωταθλήματα και πέντε Κύπελλα Ελλάδας, τι είναι εκείνο που σου λείπει;

" Μετά από πέντε σεζόν με τον Παναθηναϊκό και κερδίζοντας τρία πρωταθλήματα και πέντε Κύπελλα Ελλάδας, το μόνο πράγμα που θέλω περισσότερο από οτιδήποτε άλλο είναι να τοποθετήσω ένα άλλο banner της Ευρωλίγκας στην οροφή του ΟΑΚΑ".

- Τι μπορείς να υποσχεθείς στους φίλους της ομάδας σου για την φετινή αγωνιστική χρονιά;

" Η υπόσχεση που μπορώ να δώσω σίγουρα στους φίλους του Παναθηναϊκού είναι ότι θα είναι περήφανοι για εμάς για τα φετινά μας επιτεύγματα. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να εκπροσωπούμε ο ένας τον άλλον με τον καλύτερο δυνατό τρόπο".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ