STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Τσιάρας: "Οι όμορφες στιγμές και ο στρατηγός Ζήσης"

Τσιάρας: "Οι όμορφες στιγμές και ο στρατηγός Ζήσης"

Ο Γιώργος Τσιάρας αναφέρθηκε στις όμορφες στιγμές των Τρικάλων, αλλά και στον στρατηγό Ζήση, ενώ ο Αβραάμ Καλλινικίδης αναφέρθηκε στην σημασία της αναμέτρησης, καθώς ο Αρκαδικός παλεύει για την παραμονή στην κατηγορία.

Ο Γιώργος Τσιάρας των Τρικάλων και ο Αβραάμ Καλλινικίδης του Αρκαδικού, μίλησαν για την αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων, η οποία θα διεξαχθεί το Σάββατο (19/3) το απόγευμα (17:00) στην Τρίπολη.

Το blog του Γιώργου Τσιάρα (Τρίκαλα) στον ΕΣΑΚΕ:

"Οι όμορφες στιγμές και ο στρατηγός Ζήσης

Γεια χαρά,Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε σήμερα,ανήμερα των γενεθλίων του τον assistant coach της ομάδας μας Κώστα Παπάζογλου.. Η γυναίκα του σε συνεννόηση με τον manager της ομάδας Χρήστο Τσέκο,έστειλε μια τούρτα και κεράκια και έτσι μόλις επιβιβαστήκαμε στο λεωφορείο για αναχώρηση προς την Τρίπολη όλοι μαζί του τραγουδήσαμε το τραγούδι για τα γενέθλια του!

Όλοι το χαρήκαμε και οι ξένοι μας τραβούσανε βίντεο. Ο ίδιος παρά την αμηχανία του έδειξε να το απολαμβάνει. Αυτές είναι όμορφες στιγμές που συμβαίνουν σε όμορφες οικογένειες και δεμένες ομάδες. Έτσι ενωμένοι και συγκεντρωμένοι πηγαίνουμε στον Αρκαδικό με έναν και μόνο στόχο. Τη νίκη!

Υ. Γ. : Τέλος θα ήθελα να εκθειάσω τη δουλειά του coach Τρινκέρι και το αποτέλεσμα της ομαδικής δουλειάς στην ομάδα της Μπάμπεργκ. Μιας πολύ καλοδουλεμένης ομάδας χωρίς σταρς που ξέρει τι ζητάει στο γήπεδο. Φυσικά μεγάλο μερίδιο στην μέχρι τώρα επιτυχία της ομάδας έχει και ο στρατηγός της ομάδας,ο δικός μας Νίκος Ζήσης που μοιάζει ο χρόνος να μην τον ακουμπάει".

Το blog του Αβραάμ Καλλινικίδη (Αρκαδικός) στον ΕΣΑΚΕ:

"Μια κατηγορία...

Φίλες και φίλοι καλό σας απόγευμα. Εδώ είμαστε για μια ακόμα εβδομάδα, πιστοί στο ραντεβού μας. Την περασμένη αγωνιστική η ομάδα μας έπαιζε στο Λαύριο, ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι, ένα παιχνίδι όπου χρειαζόμασταν την νίκη.

Ωστόσο, το παιχνίδι δεν εξελίχθηκε καλά για εμάς και η ήττα που γνωρίσαμε μας φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση. Τα παιχνίδια που απομένουν δεν είναι απλά σημαντικά. Είναι μια κατηγορία για εμάς. Συνεπώς, αρχής γενομένης από το ματς με τα Τρίκαλα θέλουμε μόνο νίκες για να έχουμε θετικό επίλογο σε μια ωραία και γεμάτη εμπειρίες χρονιά.

Έχουμε δείξει και στο παρελθόν πως όταν παίζαμε με την πλάτη στον τοίχο τα καταφέρναμε εξαιρετικά. Πλέον, καλούμαστε να κάνουμε το ίδιο και τώρα. Όσο, δηλαδή, κρατάμε την κατάσταση στα χέρια μας και είναι κατά κάποιο τρόπο ελεγχόμενη, είναι ένα θετικό στοιχείο για εμάς.

Πλέον, μετά από μια σημαντική εβδομάδα προετοιμαστήκαμε κατάλληλα, παλέψαμε στις προπονήσεις και ξέρουμε πως πλέον είμαστε έτοιμοι. Ακούσαμε προσεκτικά τους προπονητές μας, δουλέψαμε πάνω σε ξεχωριστά κομμάτια του παιχνιδιού μας και πλέον πάμε να παίξουμε έναν τελικό απόλυτα έτοιμοι.

Θέλω για μια ακόμα φορά, μέσα από αυτή την στήλη να ζητήσω από τον κόσμο της Τρίπολης να έρθει στο γήπεδο, να στηρίξει την προσπάθειά μας και να παλέψει μαζί μας, να φωνάξει να μας δώσει δύναμη ώστε να φτάσουμε στο ροζ φύλλο αγώνα".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ