STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Τσαλδάρης: "Πιο δύσκολα με Προμηθέα Πατρών απ' ότι με ΠΑΟΚ"

Τσαλδάρης: "Πιο δύσκολα με Προμηθέα Πατρών απ' ότι με ΠΑΟΚ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Άγγελος Τσάμης και ο Δημήτρης Τσαλδάρης αναφέρθηκαν στη μεταξύ τους μονομαχία για τη 2η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League, στο πλαίσιο της οποίας ο Προμηθέας Πατρών υποδέχεται τη Δόξα Λευκάδας.

Ο Προμηθέας Πατρών αναζητά την πρώτη του νίκη στην Stoiximan.gr Basket League, έχοντας αυτή τη φορά σαφώς πιο εύκολο έργο σε σχέση με την πρεμιέρα -όπου αναμετρήθηκε με τον Παναθηναϊκό Superfoods. Η ομάδα του Νίκου Βετούλα υποδέχεται τη Δόξα Λευκάδας, στο ντέρμπι των νεοφώτιστων, που μπορεί να κρίνει πολλά στη μάχη για την εξασφάλιση της παραμονής. Για την αυριανή (15/10, 17:00) αναμέτρηση έγραψαν τις σκέψεις τους στο blog που διατηρούν στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ οι Άγγελος Τσάμης και Δημήτρης Τσαλδάρης.

Το blog του Άγγελου Τσάμη

Καλησπέρα σε όλους!

Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για την πρεμιέρα της Basket League αποτελεί, πλέον, παρελθόν και όλοι έχουμε στρέψει την προσοχή μας στην αναμέτρηση του Σαββάτου με τη Δόξα Λευκάδας στο "Τόφαλος". Καταρχήν θα ήθελα να αναφέρω πως ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό αποτέλεσε μια πολύ καλή εμπειρία για όλους μας. Θεωρώ ότι σταθήκαμε ανταγωνιστικοί σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και αυτό είναι ένα μεγάλο συν ενόψει των επόμενων υποχρεώσεών μας.

Αυτήν την εβδομάδα καλούμαστε να παίξουμε με αντίπαλο μια ομάδα, την οποία γνωρίζουμε πολύ καλά από τις περσινές μας μάχες στην Α2 Εθνική, τη Δόξα Λευκάδας. Ο αντίπαλός μας προέρχεται από μια πολύ σημαντική νίκη στην πρεμιέρα της Α1 Εθνικής επί του ΠΑΟΚ και το ρόστερ του φαίνεται ότι αποτελείται, εκτός από έμπειρους Έλληνες παίκτες, και από πολύ καλούς ξένους.

Θα είναι πιστεύω ένα πολύ καλό και δυνατό παιχνίδι που θα προσελκύσει τον φίλαθλο κόσμο της Πάτρας. Εμείς θεωρώ ότι έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για την συγκεκριμένη αναμέτρηση και έχουμε ως μόνο στόχο μας το να κερδίσουμε.

Οι άνθρωποι του Προμηθέα έχουν αναμορφώσει το "Τόφαλος", το οποίο είναι, πλέον, ένα πραγματικό "Σπίτι του Μπάσκετ". Η ομάδα έχει κάνει πραγματικά φοβερή δουλειά και νομίζω ότι θα είναι ενδιαφέρον για τους φιλάθλους να έρθουν στο γήπεδο για να δουν, πέρα από εμάς, και το ανακαινισμένο "Τόφαλος".

Όλοι οι παίκτες είμαστε υγιείς και η ομάδα δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών. Στις προπονήσεις μπήκε και ο Κίκι Κλαρκ, τον οποίον γνωρίζω προσωπικά από παλιά, όταν έπαιζε στο Αιγάλεω και στον Άρη. Είναι ένας πολύ σοβαρός και έμπειρος παίκτης και νομίζω ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα μας να επιτύχει τους στόχους της την φετινή σεζόν.

Ανυπομονούμε να σας δούμε όλους το Σάββατο το απόγευμα στο «Τόφαλος» και η ιστορία να γράψει την πρώτη νίκη του Προμηθέα στην Α1 Εθνική επί της Δόξας Λευκάδας.

Το blog του Δημήτρη Τσαλδάρη

Μετά την νίκη μας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος είμαστε έτοιμοι για το δεύτερο επίσημο ματς της σεζόν, το πρώτο εκτός έδρας. Ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι αυτή την φορά απέναντι στον Προμηθέα. Θα ήθελα να τονίσω ότι ο πατρινός σύλλογος, όπως και η Δόξα, είναι ομάδα που δουλεύει με πλάνο και όραμα για ακόμη καλύτερο ελληνικό μπάσκετ.

Το σύνολο του Νίκου Βετούλα, είναι "γεμάτο" σε όλες τις θέσεις, έχει έμπειρους Έλληνες και ξένους παίκτες, και μπορεί, κατά την γνώμη μου, να κάνει την έκπληξη στο εφετινό πρωτάθλημα και να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω. Προσωπικά πιστεύω ότι ο αγώνας στην Πάτρα είναι πιο δύσκολος από αυτόν της πρεμιέρας, γιατί θα παίξουμε με μια πολύ καλή ομάδα, στην έδρα της, η οποία προέρχεται από ήττα και θέλει πάση θυσία την νίκη.

Για εμάς το ζητούμενο είναι να μπορέσουμε να δείξουμε πνευματική συγκέντρωση και να μείνουμε προσηλωμένοι στην τακτικοί μας όσο πιο πολύ μπορούμε σε έναν εκτός έδρας αγώνα. Είμαστε ακόμη στην διαδικασία χτισίματος των συνεργασιών μας, τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα, αλλά δουλεύοντας εντατικά και συγκεκριμένα, μέρα με την μέρα βρίσκουμε την χημεία μας.

Εύχομαι να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι σε ένα γεμάτο γήπεδο.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ