STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Τρίτος ο ΠΑΟΚ, στο περίμενε ο ΚΑΟΔ

Τρίτος ο ΠΑΟΚ, στο περίμενε ο ΚΑΟΔ
INTIME SPORTS

Η 24η αγωνιστική της ΣΚΡΑΤΣ Basket League είχε το ενδιαφέρον της, με τα παιχνίδια σε Nick Galis Hall και ΟΑΚΑ να ξεχωρίζουν και τον Κολοσσό με το Ρέθυμνο να... τακτοποιούν τις υποθέσεις τους. Τι θα γίνει την τελευταία αγωνιστική.

Ο Άρης ήθελε το 2/2, σε συνδυασμό με μια ήττα του ΠΑΟΚ στις δυο τελευταίες αγωνιστικές για να πάρει από το "Δικέφαλο του Βορρά" την τρίτη θέση, στη βαθμολογία. Εν τέλει, οι "κίτρινοι" έχασαν από τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής και η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου επικράτησε στο ΟΑΚΑ της ΑΕΚ , οπότε χάθηκε κάθε ελπίδα.

Ο ΚΑΟΔ ήθελε μια νίκη στα δυο εναπομείναντα ματς, για να διασφαλίσει την πρόκριση στα playoffs, αλλά έχασε από τον Κολοσσό και τώρα του έμεινε μια ευκαιρία -το προσεχές Σάββατο.

Η Κηφισιά νίκησε με χαρακτηριστική άνεση τον Κόροιβο , ενώ το Ρέθυμνο εκδικήθηκε τα Τρίκαλα, για την ήττα του πρώτου γύρου . Ο Πανιώνιος τέλος, έκανε ό,τι μπορούσε για να νικήσει στην Πάτρα, αλλά ο Απόλλων φρόντισε τα βασικά στο β' ημίχρονο και νίκησε.

Την αυλαία της 24ης αγωνιστικής έριξε ο αγώνας του Πανελευσινιακού με τον Παναθηναϊκού. Οι "πράσινοι" δεν δυσκολεύτηκαν να κάμψουν την αντίσταση των Ελευσίνιων που στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα τους στην Α1 ηττήθηκαν με 51-82 . Στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού καρδιοχτύπησαν με τον τραυματισμό του Νίκου Παππά .

Σε ό,τι αφορά την τελευταία αγωνιστική (το προσεχές Σάββατο), αν ο Κόροιβος νικήσει τον Κολοσσό και ο ΚΑΟΔ χάσει από την ΑΕΚ, οι νεοφώτιστοι στην Α1 θα "φάνε" τη θέση των Δραμινών, στα playoffs. Να σημειωθεί επίσης, πως ο Απόλλων (ισοβαθμεί με Κολοσσό και Κόροιβο) παίζει στο ΟΑΚΑ, με τον Παναθηναϊκό.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ