STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Τρεις STOIXIMAN.GR MVP στην 20η αγωνιστική!

Τρεις STOIXIMAN.GR MVP στην 20η αγωνιστική!

Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά τρεις STOIXIMAN.GR MVP αναδείχθηκαν στην 20η αγωνιστική της STOIXIMAN.GR Basket League. Οι Τόντρικ Γκότσερ του Κοροίβου, Κιθ Κλάντον του ΠΑΟΚ και Τρέβορ Ρέλεφορντ του Κολοσσού.

Ο Γκότσερ με την εμφάνιση του στην εντός έδρας νίκη του Κοροίβου επί του Απόλλωνα Πάτρας Carna (26 πόντοι με 1/2 βολές, 5/7 δίποντα, 5/7 τρίποντα, 6 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 3 κερδισμένα φάουλ, 2 φάουλ εις βάρος, 2 κλεψίματα και 3 λάθη σε σχεδόν 37’ συμμετοχής) αναδεικνύεται για δεύτερη φορά STOIXIMAN.GR MVP της αγωνιστικής, καθώς είχε προηγηθεί η ανάδειξη του στην 10η αγωνιστική.

Ο Κιθ Κλάντον με την απόδοση του στην εντός έδρας νίκη του ΠΑΟΚ επί των Τρικάλων Bc Aries (20 πόντοι με 4/4 βολές, 8/10 δίποντα, 9 ριμπάουντ, 3 ασίστ, ένα κόψιμο, ένα κόψιμο εις βάρος, 3 κερδισμένα φάουλ, 3 φάουλ εις βάρος, δύο κλεψίματα και τρία λάθη σε 30’ και 21’’ συμμετοχής) και ο Τρέβορ Ρέλεφροντ με την εμφάνιση του στην επικράτηση του Κολοσσού H Hotels στην Λευκάδα στην συνάντηση με την Δόξα (21 πόντοι με 4/5 βολές, 7/9 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 5 ριμπάουντ, 5 ασίστ, ένα κόψιμο, 3 κερδισμένα φάουλ, ένα φάουλ εις βάρος, ένα κλέψιμο και ένα λάθος σε 37’ και 33’’ συμμετοχής) αναδεικνύονται για πρώτη φορά στην STOIXIMAN.GR Basket League της φετινής αγωνιστικής χρονιάς, πολυτιμότεροι παίκτες.

Τρεις STOIXIMAN.GR MVP στην 20η αγωνιστική!

«Η διάκριση του STOIXIMAN.GR MVP σημαίνει πολλά για μένα και μου δίνει κίνητρο για τη συνέχεια», τόνισε ο Τόντρικ Γκότσερ και εξήγησε για την πορεία της ομάδας του ότι: «Είμαστε πολύ ικανοποιημενοι αλλά πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι».

- Τι σημαίνει για σένα η ανάδειξη σου σε STOIXIMAN.GR MVP της αγωνιστικής για δεύτερη φορά την φετινή σεζόν, σε συνδυασμό με την σημαντική εντός έδρας νίκη του Κοροίβου επί του Απόλλωνα Πάτρας Carna;

«Οπωσδήποτε είναι ευλογία να κερδίζω τέτοια βραβεία. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες αλλά και τους προπονητες μου για την υποστήριξη. Σημαίνει πολλά για μένα και μου δίνει κινητρο για την συνέχεια».

- Πόσο κοντά έχει πλησιάσει ο Κόροιβος στην επίτευξη του στόχου της παραμονής μετά την νίκη του περασμένου Σαββάτου (4/3);

«Η νίκη μας αυτή μας βοηθάει πολύ στην επίτευξη του στόχου μας που είναι η παραμονή στην μεγάλη κατηγορία. Είμαστε πολύ ικανοποιημενοι αλλά πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμενοι και χρειαζόμαστε ακόμα παιχνίδια βδομάδα βδομάδα. Πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε έτσι καθημερινά και στην συνέχεια».

«Είμαι χαρούμενος για το βραβείο, αλλά μεγαλύτερη σημασία έχει η νίκη της ομάδας», δήλωσε ο Κιθ Κλάντον, ο οποίος σημείωσε ότι η παρουσία της μητέρας του στις εξέδρες στον αγώνα του ΠΑΟΚ κόντρα στα Τρίκαλα Bc Aries αποτέλεσε επιπλέον κίνητρο για να έχει καλή απόδοση.

- Τι σημαίνει για σένα η ανάδειξη σου σε STOIXIMAN.GR MVP για πρώτη φορά την φετινή σεζόν σε συνδυασμό με την εντός έδρας νίκη του ΠΑΟΚ επί των Τρικάλων Bc Aries;

«Νιώθω πολύ ωραία όταν παίζω καλά και είμαι πολύ χαρούμενος με το αυτό το βραβείο, αλλά αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία, είναι η νίκη της ομάδας».

- Έπαιξε ρόλο για την προσωπική απόδοσή σου η παρουσία της μητέρας σου στις εξέδρες;

«Σίγουρα αποτελεί ένα επιπλέον κίνητρο. Δεν έχει την ευκαιρία να με βλέπει σε πολλά παιχνίδια μέσα στη σεζόν, οπότε όταν συμβαίνει αυτό, θέλω να με βλέπει να έχω καλή απόδοση. Η παρουσία της δεν με κάνει να νιώθω πίεση ή άγχος, απλά θέλω να παίζω καλά».

- Τι μπορεί να καταφέρει την φετινή αγωνιστική χρονιά ο ΠΑΟΚ στην STOIXIMAN.GR Basket League και στο Basketball Champions League;

«Αυτή τη στιγμή είμαστε συγκεντρωμένοι στον αγώνα με την Iberostar Tenerife, καθώς πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι που θέλουμε να νικήσουμε. Δεν μένουμε στη διαφορά των 3 πόντων, στο μυαλό μας είναι μόνο η νίκη. Στο πρωτάθλημα έχουμε μπροστά μας έναν δύσκολο αγώνα κόντρα στο Ρέθυμνο. Θέλουμε να τερματίσουμε στην τετράδα, οπότε είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς».

Τρεις STOIXIMAN.GR MVP στην 20η αγωνιστική!

«Είναι τιμή για μένα να παίρνω το βραβείο του MVP σε αυτή την λίγκα, που είναι πολύ δύσκολη και απαιτητική», υπογράμμισε ο Τρέβορ Ρέλεφορντ και εξέφρασε την αισιοδοξία του για την πορεία του Κολοσσού H Hotels στην STOIXIMAN.GR Basket League της φετινής σεζόν: «Εάν συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο μέχρι το τέλος, τότε ναι πιστεύω πως θα είμαστε στην τετράδα».

- Τι σημαίνει για σένα η ανάδειξή σου σε STOIXIMAN.GR MVP της αγωνιστικής για πρώτη φορά την φετινή σεζόν σε συνδυασμό με την πολύτιμη εκτός έδρας νίκη του Κολοσσού H Hotels επί της Δόξας Λευκάδας;

«Είναι τιμή για μένα να παίρνω το βραβείο του MVP σε αυτή τη λίγκα που είναι πολύ δύσκολη και απαιτητική. Επίσης, είμαι χαρούμενος που αυτό συνδυάστηκε και με τη νίκη της ομάδας μου».

- Μπορεί ο Κολοσσός H Hotels να τερματίσει στην πρώτη τετράδα της τελικής βαθμολογίας της STOIXIMAN.GR Basket League;

«Πιστεύω πως έχουμε τη δυνατότητα να τερματίσουμε στη πρώτη τετράδα, αλλά έχουμε πολύ δύσκολο πρόγραμμα μπροστά μας. Όμως, αυτό θα εξαρτηθεί από το πόσο μεγάλο κίνητρο έχουμε. Εάν συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο μέχρι το τέλος, τότε ναι πιστεύω πως θα είμαστε στην τετράδα».

- Αισθάνεσαι δικαιωμένος για την επιλογή σου να επιστρέψεις στην Ρόδο;

«Ναι πιστεύω πως ήταν πολύ σωστή η επιλογή μου να επιστρέψω. Η καρδιά μου ανήκει εδώ! Λατρεύω το νησί, ενώ κάποιοι συμπαίκτες που είχα την περασμένη σεζόν είναι και φέτος εδώ, οπότε ήθελα πραγματικά να έρθω».

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ