STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Το "Συγχαρητήρια, Μπράβο(ι) σας" του Λαυρίου και η απάντηση του Πανιωνίου

BASKET LEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΛΑΥΡΙΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΛΑΥΡΙΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Λαύριο και Πανιώνιος έδωσαν συνέχεια στην κόντρα τους μετά το μεταξύ τους παιχνίδι με μεταμεσονύκτιες ανακοινώσεις. "Μπράβο(ι) σας" έγραψε το Λαύριο, "κερδίζουμε μόνο στο γήπεδο" ο Πανιώνιος!

Το Λαύριο εξέφρασε έντονα παράπονα πριν αλλά και μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανιώνιο ( νίκη του δεύτερου με 72-71 ) για την αντιμετώπιση που έτυχε στο γήπεδο των "Κυανέρυθρων", υποστηρίζοντας ότι πριν από το παιχνίδι μπήκαν μπράβοι στα αποδυτήρια και απείλησαν τους παίκτες και τους προπονητές. Με το παιχνίδι να έχει ολοκληρωθεί, λοιπόν, η ομάδα του Λαυρίου εξέδωσε μία ειρωνική ανακοίνωση που τα έλεγε όλα.

"Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο. Μπράβο(ι) σας" γράφτηκε χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα της ομάδας, με το υποννοούμενο να είναι ξεκάθαρο. Λίγη ώρα αργότερα πάντως ήρθε και η απάντηση του Πανιωνίου μέσω της σελίδας της ομάδας στο facebook.

Οι "κυανέρυθροι" εξέδωσαν ανακοίνωση, τονίζοντας ότι πολύ σύντομα θα έχουν απαντήσεις στις καταγγελίες του Λαυρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ-ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Για την αποκατάσταση της αλήθειας και ως πρώτη απάντηση
στην ανάρτηση της επίσημης ιστοσελίδας της ΚΑΕ Λαύριο, όλη η Πανιώνια οικογένεια δηλώνει σύσσωμη ότι η ομάδα μπάσκετ δεν έχει ανάγκη καμίας προστασίας. Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, από την υπεραιωνόβια "γέννηση" του μέχρι τώρα, έχει μάθει να κερδίζει τους αγώνες εντός των 4 γραμμών των γηπέδων, καταθέτοντας την "ψυχή" των παικτών του και του κόσμου του. Και μόνο εκεί. Kαι έτσι θα συνεχίσεινα επιβιώνει για τα επόμενα 128 χρόνια.

Η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA θα απαντήσει με ανακοίνωση σ' όλους τους ισχυρισμούς της φιλοξενούμενης ομάδας".

Αξίζει να αναφερθεί ότι οι διαιτητές έχουν αναφέρουν στο φύλλο αγώνα την αποβολή του ισχυρού άνδρα του Πανιωνίου Βίκος Cola, Σταύρου Αλευρογιάννη, λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου για εξύβριση.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ