STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Το Stoiximan.gr σε στέλνει στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

Το Stoiximan.gr σε στέλνει στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

Το Stoiximan.gr δίνει τη δυνατότητα σε δύο φίλους του μπάσκετ να δουν από κοντά το ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό (2/5, 19:00), μαζί με την παρέα τους.

Το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό είναι αυτό που συγκεντρώνει όλα την προσοχή αυτή την εβδομάδα, όσον αφορά την πορτοκαλί μπάλα. Οι "πράσινοι" θέλουν τη νίκη (και με +7) για να έχουν το απόλυτο πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ, την ώρα που η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλο βολεύεται ακόμη και με... ήττα.

Όπως και να έχει, το συναπάντημα των "αιωνίων" ανεβάζει κατακόρυφα το ενδιαφέρον, μιας και το βράδυ του Σαββάτου θα ξέρουμε ποιος εκ των δύο θα έχει το πάνω χέρι στους τελικούς. Τουλάχιστον όσον αφορά το πλεονέκτημα της έδρας.

Το Stoiximan.gr δίνει την ευκαιρία σε δύο φίλους του μπάσκετ να βρεθούν στο ΟΑΚΑ, μαζί με την παρέα τους, και να δουν από κοντά το μεγάλο ντέρμπι. Τα εισιτήρια του αγώνα αναμένεται να γίνουν ανάρπαστα, με τους δύο τυχερούς όμως να μην έχουν το παραμικρό άγχος γι αυτό. Το Stoiximan.gr θα φροντίσει γι αυτούς τους...

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ