STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Το πρόγραμμα Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού μέχρι το τέλος

Το πρόγραμμα Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού μέχρι το τέλος

Κάθε ήττα κοστίζει πλέον το πλεονέκτημα έδρας για τους δύο "αιώνιους" και η πρωτιά θα περάσει από το ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ σε ρόλο ρυθμιστή. Διαβάστε αναλυτικά το πρόγραμμα του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Μετά την πρώτη φετινή ήττα του Ολυμπιακού ( 72-59 στο ΟΑΚΑ ) οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Stoiximan.gr Basket League με 29 βαθμούς (14-1). Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν το πάνω χέρι στην ισοβαθμία γιατί είχαν επικρατήσει στο ΣΕΦ με 25 πόντους διαφορά.

Πλέον κάθε στραβοπάτημα των δύο ομάδων θα κοστίσει ακριβά. Να δούμε ποια είναι τα παιχνίδια που απομένουν για τις δύο ομάδες.

Ο Ολυμπιακός θα παίξει με:

Εντός έδρας: Δόξα Λευκάδα, Άρη, Λαύριο, Τρίκαλα, ΠΑΟΚ, Κύμη.
Εκτός έδρας: Κολοσσό, Απόλλωνα, ΑΕΚ, Ρέθυμνο, Προμηθέα.

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει με:

Εντός έδρας: Δόξα Λευκάδας, Άρη, Λαύριο, Τρίκαλα, ΠΑΟΚ.
Εκτός έδρας: Κόροιβο Αμαλιάδας, Κύμη, Κολοσσό, Απόλλωνα, ΑΕΚ, Ρέθυμνο,

Βλέπουμε επομένως ότι και οι δύο ομάδες έχουν το ίδιο πρόγραμμα (εξαίρεση το ματς με την Κύη και τον Κόροιβο). Το σημαντικότερο, όμως, είναι ότι και οι δύο θα υποδεχτούν τον Άρη και τον ΠΑΟΚ και θα δοκιμαστούν στο ΟΑΚΑ, στην έδρα της 3ης ομάδας του πρωταθλήματος, της ΑΕΚ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ως τώρα οι δύο ομάδες έχουν δυσκολευτεί ιδιαίτερα, με την επιβάρυνση από το νέο πρόγραμμα της Euroleague να παίζει το ρόλο της. Ο Ολυμπιακός κέρδισε στο τελευταίο δευτερόλεπτο την Λευκάδα, ενώ δυσκολεύτηκε πολύ απέναντι στον ΠΑΟΚ και στον Άρη. Το ίδιο και για τον Παναθηναϊκό που πέρασε δια πυρός και σιδήρου από τη Θεσσαλονίκη, ενώ παράλληλα κέρδισε ένα.. χαμένο ματς στην Πάτρα κόντρα στον Προμηθέα, επικρατώντας ακόμη δύσκολα και στα Τρίκαλα.

Δεν είναι σπάνιο φαινόμενο εξάλλου οι ήττες των δύο "αιωνίων". Ο Παναθηναϊκός είχε χάσει από τον Άρη πέρσι και τον ΠΑΟΚ πρόπερσι, ενώ στο παρελθόν την είχε "πατήσει" απέναντι στον Ίκαρο Καλλιθέας και στην Καβάλα, ενώ αντίστοιχα ο Ολυμπιακός είχε αφήσει βαθμούς στο κλειστό της Πυλαίας και στη Δράμα.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ