STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Το πανόραμα των τελικών

Το πανόραμα των τελικών

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται μια νίκη μακριά από το back2back πρωτάθλημα ενώ ο Άρης μείωσε σε 2-1 τη σειρά των μικρών τελικών με την ΑΕΚ. Δείτε τα αποτελέσματα και το πλήρες πρόγραμμα των playoffs της Basket League.

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε από το -7 (59-66) στο 33'46'' και με τον Βασίλη Σπανούλη να "χτυπάει" στο τελευταίο τρίλεπτο (11π. σε αυτό το διάστημα), οι "ερυθρόλευκοι" πήραν τη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό ( 77-72 ) και μαζί το προβάδισμα για τον τίτλο.

Στο μεσοδιάστημα, ο Γιώργος Πρίντεζης τραυματίστηκε στην 4η περίοδο της αναμέτρησης στο ΣΕΦ και υπάρχει φόβος για μεγάλη ζημιά στον διεθνή φόργουορντ. Όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, ο "Πριντ" θα κάνει μαγνητική τομογραφία στο πέλμα με σκοπό να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς.

Στο μεταξύ, ο Αργύρης Πεδουλάκης εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία και εξήγησε ότι " ακόμη και στο κέντρο έκαναν φάουλ οι παίκτες του Ολυμπιακού, σήκωναν το χέρι τους κι ο κύριος Πηλοΐδης ούτε αυτά δεν έδινε"! Στο ίδιο μήκος και η δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου , αμέσως μετά τον τρίτο τελικό: "Το μόνο που δεν έχουμε δει σε αυτή τη σειρά είναι να σφυρίζουν πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού".

Πλέον αναμένεται να οριστικοποιηθεί η μέρα διεξαγωγής και η ώρα του τέταρτου τελικού αφού την προσεχή Κυριακή (29/5) είναι προγραμματισμένος ο αγώνας ΑΕΚ - ΠΑΟΚ για τα playoffs της Super League.

Στη σειρά των μικρών τελικών, ο Άρης επικράτησε της ΑΕΚ με σκορ 74-69 στο άδειο "Nick Galis Hall" και μείωσε σε 2-1. Κι όλα αυτά παρά το γεγονός ότι η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη αγωνίστηκε στο άδειο "Nick Galis Hall". Λίγες ώρες πριν από το τζάμπολ, η ΚΑΕ ενημέρωσε ότι το παιχνίδι θα διεξαχθεί οριστικά χωρίς κόσμο, οριστικοποιώντας την απόφασή της για την κεκλεισμένων των θυρών διεξαγωγή του ματς ως ένδειξη διαμαρτυρίας για όσα έγιναν στον δεύτερο τελικό.

Παρ' όλα αυτά, οι φίλοι του Άρη έκαναν... sold out στον περιβάλλοντα χώρο του "Παλέ" , παρακολουθώντας τον αγώνα από τις οθόνες που βρίσκονται στο κυλικείο του γηπέδου!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2-1

1ος Αγώνας: Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 81-83

2ος Αγώνας: Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 66-68

3ος Αγώνας: Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 77-72

4ος Αγώνας: Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός (*εκκρεμεί η οριστικοποίηση της ημερομηνίας)

*5ος Αγώνας: Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, Πέμπτη 2/6, 19:30

Το πανόραμα των τελικών

ΑΡΗΣ - ΑΕΚ 1-2

1ος Αγώνας: Άρης - ΑΕΚ 67-77

2ος Αγώνας: ΑΕΚ - Άρης 89-84

3ος Αγώνας: Άρης - ΑΕΚ 74-69

4ος Αγώνας: ΑΕΚ - Άρης, Σάββατο 28/5: 19:00

*5ος Αγώνας: Άρης - ΑΕΚ, Τετάρτη 1/6: 19:00

* Εφ' όσον χρειασθεί

Το πανόραμα των τελικών
TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ